Yösäbä

Yösäbä 2023

Sporttikeskus Tennari, Rantapuisto 45
perjantaina 13.10. klo 17:30->
12-17-vuotiaille

ILMOITA TIIMISI TÄSTÄ
Tapahtumaan ei muuten tarvitse ilmoittautumista.

Lohjan kaupungin nuorisotyö ja Lohjan liikuntakeskus Oy järjestävät yösäbäturnauksen Tennarissa perjantaina 13.10. Tapahtuma alkaa klo 17.30 ja turnaus huipentuu finaalipeleihin päättyen puolilta öin.

Pelit pelataan sählykentällä kolmella kolmea vastaan. Olemme kuulleet osallistujien toiveita, ja tänä vuonna pelataan isoihin maaleihin. Joten 3-6 kenttäpelaajan lisäksi joukkueilla tulee olla MAALIVAHTI.

Turnaus on tarkoitettu vuosina 12-17 nuorille sukupuoleen katsomatta. Turnaukseen osallistuminen on maksutonta. Turnauksen kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalein.

Kokoa joukkueesi ja ilmoittaudu vuoden hauskimpaan turnaukseen! Voitosta taistellaan kentällä tosissaan, mutta tässä turnauksessa hauskanpito on pääasia! Osallistujat tarvitsevat vain liikuntaan soveltuvat vaatteet sekä sisäpelikengät. Paikan päältä voi tarvittaessa lainata niin mailoja kuin maalivahdin varusteetkin. Ilmoita tiimisi tästä.

Tapahtumassa on myös pop up-nuokkari, kioski, pelejä, kisoja, hyvää musiikkia ynnä muuta mukavaa oheisohjelmaa, joten kannattaa tulla paikan päälle, vaikka ei turnauksessa pelaisikaan!

Tanssiopisto Vinhan Muutoksentanssijat -ryhmä esittää yhden osan isommasta ympäristöaiheisesta teoksesta, joka valmistuu kokonaisuudessaan keväällä 2024. Tanssijat ovat itse ideoineet ja suunnitelleet esityksen opettajien ohjauksessa. Aiheena on ilmastonmuutos ja tanssijat järjestävät aiheesta myös tietovisan kaikille. Palkintoina lahjakortit!

Tapahtuma on päihteetön. Vapaa pääsy kaiken ikäisille.

Lisätietoja: Olavi Turpeinen ([email protected] / puh./WhatsApp 044-3691450)Yösäbän 2021 tulokset:

#1 Melkosta höntsää
#2 Team Taikina
#3 Mcnollakuus


Yösäbän 2020 tulokset:

#1 Team Taikina


Yösäbän 2019 tulokset:

#1 Mc 04
#2 Tykit
#3 Mixi