Etsivä nuorisotyö

Yhteystiedot

Kullervonkatu 7 08100 LOHJA Puh. 044-369 4273

Etsivän työn ilmoituksen tekeminen

Kenelle?

Lohjalaisille 15–29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea tulevaisuuden suunnitteluun, muun muassa koulutus- ja työasioissa. Palvelu on tarkoitettu myös heidän sidosryhmilleen.

Tavoitteena on tarjota helposti saatavaa palvelua arjesta kumpuaviin ongelmiin ja vähentää nuoren ”luukuttaminen” palvelusta toiseen. Nuorelle kootaan tilanteeseen tarvittava sosiaalinen- ja viranomaisten verkosto.

Mitä?

Tarkoitus on aktivoida nuoria ja löytää heille paikka ja suunta elämälle. Työntekijöillä on mahdollisuus kulkea nuoren rinnalla (virastokäynnit, oppilaitosvierailut, työpaikkavierailut yms.) Nivelvaihetyö/koulutustakuutyö, sosiaalinen kuntoutustyö, etsivä nuorisotyö, palveluohjaus ja työllistymisen tukitoimet. Etsivät nuorisotyöntekijät auttavat nuorta muun muassa seuraavissa asioissa: opintojen ohjaus, yhteishakuasiat, tavoitteellinen urasuunnittelu, työnhakuprosessit, työkokeilut, tukityöllistäminen sekä kurssit ja koulutukset.

Miten?

Palveluun voi ohjautua ilman lähetteitä ja hakulomakkeita ottamalla suoraan yhteyttä tuttuun työntekijään tai alla mainituilla tavoilla (Etsivän työn ilmoitus). Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista.

Etsivän työn ilmoitus

Etsivän työn ilmoituksella voit välittää etsivälle nuorisotyölle tiedot lohjalaisesta 15-30-vuotiaasta nuoresta, josta olet huolissasi. Kerro ne asiat, jotka tiedät. Ilmoituksen voi tehdä esimerkiksi nuoren kaveri, huoltaja, sukulainen, naapuri, ammattilainen tai nuori itse. Lakiperusta: Nuorisolain 3 luvun 11 § Tietojen luovuttaminen etsivälle nuorisotyölle.

Tee etsivän työn ilmoitus Lohjan kaupungin etsivään nuorisotyöhön näin:

  1. Asioi Yhteys etsivään -verkkosivuston kautta.
  2. Lähetä salattu sähköposti osoitteeseen [email protected].
  3. Asioi Ohjaamo-neuvonnassa.

Henkilöt

Jukka Rantanen

Etsivä nuorisotyöntekijä
Puh. 044 7674915 Nuorisokeskus Kullervonkatu 7 08100 LOHJA

Salla Oksanen

Etsivä nuorisotyöntekijä
Puh. 044 3744914 Nuorisokeskus Kullervonkatu 7 08100 LOHJA

Henna Oksanen

ETSIVÄ NUORISOTYÖNTEKIJÄ
Puh. 050 5365479 [email protected] Nuorisokeskus Kullervonkatu 7 08100 LOHJA