Avustukset

KESÄSETELI 2019

Lohjan kaupunki jakaa vuosittain 35 kappaletta kesäseteleitä työnantajille, jotka palkkaavat lohjalaisen nuoren töihin vähintään kolmeksi viikoksi touko-elokuun välisenä aikana. Yhden kesäsetelin arvo on 300 euroa. Edellytyksenä on, että nuorelle maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja palkan tulee vastata tehtyä työaikaa. Nuorelle maksettavan palkan tulee olla vähintään 300 euroa + lomakorvaukset. Työnantajan tulee noudattaa nuorta työntekijää koskevaa lainsäädäntöä ja oman alan työehtosopimuksia. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe, kunta, valtio tai yksityinen henkilö. Työnantaja voi olla paikallinen tai ulkopaikkakuntalainen.

Työpaikan nuori hankkii itse. Kesäsetelin avulla nuorta aktivoidaan itsenäiseen työnhakuun ja annetaan hänelle paremmat mahdollisuudet saada kokemusta työelämästä. Kesäseteli vähentää työnantajan kesätyöllistämisen palkkakuluja.

Kaikki 35 kesäseteliä jaetaan arvontaan osallistuneiden lohjalaisten vuosina 2001-2003 syntyneiden kesken. Kesäseteliarvontaan voit osallistua 16.1.-1.2.2019 sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Osallistuessasi arvontaan sinun täytyy rekisteröityä Kuntarekryn käyttäjäksi (etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja salasana) ja hyväksyä palvelun käyttöehdot.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. ARVONTAAN OSALLISTUNEILLE ILMOITETAAN ARVONNAN TULOKSESTA PE 8.2.2019.

KAIKKI VUODEN 2019 KESÄSETELIT ON JAETTU.

 

Työnantajien tulee palauttaa Kesäsetelit 2019 palkkaliitteineen 31.10. mennessä osoitteeseen Nuorisokeskus, Kullervonkatu 7, 08100 Lohja.

Nuorisotyön avustuksista yleisesti

Lohjan kaupungin lasten, nuorten ja perheiden lautakunta myöntää sen talousarvioon kohdennetuista rahoista vuosittain avustusta lohjalaisille nuorisotyötä tekeville järjestöille, yhdistyksille, vapaille ryhmille ja yksityishenkilöille. Lohjan kaupungin kotisivuilta löydät tietoa nuorisotyön avustuksista eli toiminta- ja kohdeavustuksista, NAM-avustuksesta, toimitila-avustuksista, sekä stipendeistä ja palkinnoista (nuorisotyöpalkinto).

HUOM! Nuorisotyön toiminta- ja kohdeavustusten tilanteesta lisätietoa syksyllä 2019.