Nuorisokeskus ja Ohjaamo

Nuorisokeskus ja Ohjaamo kokoavat nuorten palveluita yhteen

Lohjan kaupungin Nuorisokeskus ja Ohjaamo toimivat osoitteessa Kullervonkatu 7 08100 Lohja. Nuorisokeskuksen ja Ohjaamon palvelut on suunnattu lohjalaisille tai Lohjalla opiskeleville alle 30-vuotiaille nuorille ja heidän sidosryhmilleen. Katso tarkemmat palvelukohtaiset kohderyhmät jokaisen palvelun kohdalta. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Työntekijöiden yhteystiedot löydät Henkilöstö-sivulta. Osaan palveluista on ajanvaraus. Katso ajanvaraustiedot kyseisen palvelun sivulta, jonne pääset siirtymään alempaa tältä sivulta.


Ohjaamo-työntekijä paikalla!

Voit ottaa yhteyttä Ohjaamoon, kun haluat keskustella sinua askarruttavasta asiasta. Tarjoamme ohjausta ja neuvontaa lohjalaisille nuorille ja heidän läheisilleen, sekä tilanteen mukaan ohjaamme tarvittavien palvelujen ääreen. Työskentelemme kokonaisvaltaisesti, ja tarjoamme helposti saatavaa palvelua oikea-aikaisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Palvelu on vapaaehtoista, luottamuksellista ja maksutonta. Voit halutessasi asioida nimettömästi. Paikalla ovat vaihdellen Nuorisokeskuksen ja Ohjaamon henkilökunta.

Ohjaamo-neuvonta palvelee arkisin tiistaista torstaihin klo 13-16 ilman ajanvarausta

  • Puhelut ja tekstiviestit numeroon 044-3694273
  • Sähköpostia osoitteeseen [email protected]
  • Paikan päällä Kullervonkatu 7

Vastaamme yhteydenottoihin myös muina aikoina parhaan kykymme mukaan. Jos emme pysty vastaamaan, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.
Ilmoitamme poikkeuksista aukioloajoissamme Ajankohtaista-sivulla ja Ohjaamon verkkosivuilla.


Nuorisokeskus

Nuorisokeskus on vuonna 2017 perustettu Lohjan kaupungin ylläpitämä monialainen palvelukokonaisuus keskeisellä paikalla Lohjan keskustassa. Nuorisokeskus kokoaa alle 30-vuotiaiden nuorten palveluita saman katon alle matalan kynnyksen periaatteella. Nuorisokeskuksessa nuoret ja heidän lähipiirinsä voivat hakea vastauksia elämän pieniin ja suuriin kysymyksiin mm. tukea ja apua mielenterveyteen, hyvinvointiin, talousasioihin, itsenäistymiseen, ehkäisy-, ihmissuhde- ja seksuaaliasioihin, harrastusmahdollisuuksiin sekä vinkkejä parisuhteeseen ja vanhemmuuteen. Verkostotyöskentely on avainasemassa keskuksen toiminnassa. Nuorisokeskuksesta löytyvät palvelut on listattu tämän sivun alaosassa.


Ohjaamo Lohja

Ohjaamo Lohja -hanke käynnistyi keväällä 2018 ja päättyi 31.12.2020, kun Euroopan sosiaalirahaston rahoitus loppui. Voimme iloksemme todeta, että Ohjaamo-toiminta jatkuu edelleen Lohjalla! Lohjan kaupunki ja TE-toimisto päättivät toiminnan jatkamisesta nykyisenlaisena. Ohjaamon palvelut ja yhteystiedot löytyvät Ohjaamon omilta verkkosivuilta.

Ohjaamot ovat ympäri Suomea sijaitsevia paikkoja, joista alle 30-vuotiaat saavat maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin opiskelusta ja työllistymisestä asumiseen ja kaikkeen näiden väliltä. Ohjaamoon on tervetullut omana itsenään, yksin, vanhempien tai kaverin kanssa. Ohjaamoon tullessa ei tarvitse tietää, mikä on oikea taho hoitamaan asiaa tai minkä alan ammattilaiselta saa apua mihinkin pulmaan. Riittää, että löytää lähimmän Ohjaamon ja astuu sisään. Ohjaamon ammattilaiset osaavat auttaa eteenpäin. Mikäli nuoren tarvitsemaa palvelua ei löydy Ohjaamosta ja Nuorisokeskuksesta, puuttuvaa palvelua lähdetään etsimään yhdessä nuoren kanssa. Työtä tehdään jalkautuvalla työotteella.


Nuorisokeskuksen palvelut