Nuorisotalot

Nuorisotilat ovat suljettuina 8.3.-30.4.2021 välisen ajan.

Nuorisotyö jatkaa tämän ajan toimintaansa verkossa. Löydät meidät Discordista, jonka voit ladata koneelle osoitteesta discord.gg tai oman älylaitteesi sovelluskaupasta hakusanalla ’Discord’. Discord on keskusteluun tarkoitettu sovellus, jossa voit keskustella niin puheella, kuin kirjoittamallakin. Järjestämme Discordissa samanlaista toimintaa, kuin nuorisotaloilla: pelataan, jutellaan ja pidetään hauskaa! Siirry suoraan Nuori Lohjan omalle Discord-serverille tai kirjoitta selaimen osoitekenttään tinyurl.com/nuorilohja. Discordista löydät oman alueen talosi keskustelukanavan, joka on auki samoilla aukioloajoilla, kuin fyysisetkin talot.

Lohjan kaupungin alueellinen nuorisotyö
– kasvatusta vapaa-ajalla

Alueellinen nuorisotyö tarjoaa virikkeellistä ja kasvatuksellista vapaa-ajan toimintaa turvallisessa ympäristössä nuorten ehdoilla.

Toiminnassa turvalliset aikuiset tukevat ja ohjaavat, sekä tarjoavat apua, toimintamalleja ja erilaisia näkökulmia lasten ja nuorten terveen kasvun tukemiseksi.

Toimintaan osallistuvilla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa ja ottaa vastuuta yhteisöllisessä ympäristössä.

Toiminnoissa huomioidaan ajankohtaiset ohjeistukset liittyen korona-pandemiaan, jotta toimintaan osallistuminen olisi mahdollisimman turvallista. Toiminnoissa tulee noudattaa ohjaajien antamia sekä tiloissa olevia ohjeistuksia.