Nuorisotalot

Nuorisozetti jää eläkkeelle

Lohjan kaupungin nuorisotyö luopuu nuorisotaloilla käytössä olleista nuorisozetti-kerhokorteista syksyllä 2021. Kaikkien zettien voimassaolo ja kortilla saatavat alennukset päättyvät 1.8.2021.

Zetin korvaa yhteystietolomake nuorisotalojen avauduttua elokuussa. Nuorisotaloillamme käyvien nuorten tulee täyttää yhteystietolomake yhdessä huoltajansa kanssa ja palauttaa se nuorisotalolle mahdollisimman pian. Lomakkeen voi täyttää joko paperisena tai sähköisesti. Paperisen yhteystietolomakkeen saat nuorisotalolta ja linkin sähköiselle lomakkeelle ylempää tältä sivulta.

Lisätietoja nuorisozetin poistumisesta ja yhteystietolomakkeesta saat nuorisotalojen vastaavilta nuoriso-ohjaajilta. Yhteystietomme löytyvät Henkilöstö-sivulta.


Lohjan kaupungin alueellinen nuorisotyö
– kasvatusta vapaa-ajalla

Alueellinen nuorisotyö tarjoaa virikkeellistä ja kasvatuksellista vapaa-ajan toimintaa turvallisessa ympäristössä nuorten ehdoilla. Toiminnassa turvalliset aikuiset tukevat ja ohjaavat, sekä tarjoavat apua, toimintamalleja ja erilaisia näkökulmia lasten ja nuorten terveen kasvun tukemiseksi. Toimintaan osallistuvilla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa ja ottaa vastuuta yhteisöllisessä ympäristössä.

Noudatamme kaikilla nuorisotaloilla yhteisiä nuorisotilojen sääntöjä.
Jokaisen nuorisotilalla käyvän nuoren tulee täyttää yhteystietolomake yhdessä huoltajansa kanssa joko nuorisotilalta saatavana paperisena lomakkeena tai sähköisenä lomakkeena.

Toiminnoissa huomioidaan ajankohtaiset ohjeistukset liittyen korona-pandemiaan, jotta toimintaan osallistuminen olisi mahdollisimman turvallista. Toiminnoissa tulee noudattaa ohjaajien antamia sekä tiloissa olevia ohjeistuksia.