Kesäduunileiri 2020

HUOM: Kesäduunileirien ajankohta on siirretty myöhäisemmäksi COVID-19-tilanteen vuoksi. Kesäduunileirit järjestetään ajalla 27.7.-7.8.2020. Muutoksesta on tiedotettu leireille hakeneita.

Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää kesäisin lohjalaisille nuorille Kesäduunileirejä. Kesäduunileirille voivat hakea lohjalaiset tulevat 7. -luokkalaiset – 17- vuotiaat nuoret. Leiriläiset eivät ole työsuhteessa Lohjan kaupunkiin tai harjoittelupaikkoihin, vaan he ovat päiväleireillä. Leireiltä ei saa palkkaa, vaan siitä maksetaan 200 € stipendi ja leiriläiset saavat osallistumistodistuksen. Leirejä järjestetään Sammatissa, Karjalohjalla, Nummella ja Lohjan keskustassa. Alueiden ja niillä järjestettävien Kesäduunileirien vuoksi leireille valitaan eri ikäisiä nuoria. Sammatin ja Nummen leirit on tänä vuonna yhdistetty. Kulkeminen Nummelta Sammattiin on hoidettu työntekijöiden toimesta.

Sammatti&Nummi: tulevat 8. -luokkalaiset – 17- vuotiaat
Karjalohja: tulevat 7. -luokkalaiset – 17- vuotiaat
Lohjan keskusta: tulevat 9. -luokkalaiset – 17- vuotiaat

Kesäduunileirit ovat tarkoitettu pääasiassa nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kesätöistä. Leiri on kaksiviikkoinen päiväleiri ajalla 27.7.-7.8.2020. Leiripäivät ovat maanantaista perjantaihin klo 9-15. Kaikilla leirillä käydään läpi kesätyön teoriaa: mitä on kesätyö, mitä velvollisuuksia ja oikeuksia sinulla on kesätyöntekijänä, missä ja mitä työtä sinulla voi teettää, miten tehdä ansioluettelo ja työhakemus jne.

Karjalohjan ja Sammatti&Nummen Kesäduunileireillä ensimmäisellä viikolla harjoitellaan erilaisia työtehtäviä mm. siistimispuuhissa ja autetaan kiinteistönhuoltoa. Toisella leiriviikolla nuoret ovat muutaman nuoren ryhmissä alueen yrittäjien luona tutustumassa erilaisiin työympäristöihin ja työtehtäviin, mikäli se on mahdollista.
Lohjan keskustan kesäduunileirillä tehdään koko leirin ajan kaupungin sisäisiä, avustavia työtehtäviä.

Kesäduunileirien toteuttamistapa, kuten työtehtävät, voivat muuttua COVID-19-tilanteen kehittymisen ja annettavien ohjeistusten myötä. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ensisijaisesti tällä sivulla.
Jos sinulla on kysyttävää Kesäduunileireistä, ota yhteyttä leirin vastuuohjaajiin.

Sammatti: Jasmine Kajander puh. 050 5965697
Karjalohja: Anni Juntunen puh. 050 3255169
Lohjan keskusta: Jarkko Stirkkinen puh. 050 3290971
Nummi: Jenni Laaksonen puh. 044 4675235