Kesäduunileiri

Vuoden 2021 leireistä, niiden aikatauluista ja hakuohjeista tiedotetaan lisää Tammi- Helmikuun vaihteessa.

Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää kesäisin lohjalaisille nuorille Kesäduunileirejä. Kesäduunileirille voivat hakea lohjalaiset tulevat 7. -luokkalaiset – 17- vuotiaat nuoret. Leiriläiset eivät ole työsuhteessa Lohjan kaupunkiin tai harjoittelupaikkoihin, vaan he ovat päiväleireillä. Leireiltä ei saa palkkaa, vaan siitä maksetaan 200 € stipendi ja leiriläiset saavat osallistumistodistuksen. Leirejä järjestetään Sammatissa, Karjalohjalla, Pusulassa ja Lohjan keskustassa. Alueiden erilaisuuden ja ohjaajien taitojen vuoksi leireille valitaan eri ikäisiä nuoria ja työtehtävät vaihtelevat eri leireillä

Kesäduunileirit ovat tarkoitettu pääasiassa nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kesätöistä. Leiri on kaksiviikkoinen päiväleiri. Leiripäivät ovat maanantaista perjantaihin klo 9-15. Kaikilla leirillä käydään läpi kesätyön teoriaa: mitä on kesätyö, mitä velvollisuuksia ja oikeuksia sinulla on kesätyöntekijänä, missä ja mitä työtä sinulla voi teettää, miten tehdä ansioluettelo ja työhakemus jne.

Karjalohjan, Sammatti ja Pusula Kesäduunileireillä ensimmäisellä viikolla harjoitellaan erilaisia työtehtäviä mm. siistimispuuhissa ja autetaan kiinteistönhuoltoa. Toisella leiriviikolla nuoret ovat muutaman nuoren ryhmissä alueen yrittäjien luona tutustumassa erilaisiin työympäristöihin ja työtehtäviin. Lohjan keskustan kesäduunileirillä tehdään koko leirin ajan kaupungin sisäisiä, avustavia työtehtäviä.

Jos sinulla on kysyttävää Kesäduunileireistä, ota yhteyttä vuoden 2021 leirien vastuuohjaajiin.

Sammatti: Jasmine Kajander puh. 050 5965697
Karjalohja: Anni Juntunen puh. 050 3255169
Lohjan keskusta: Jarkko Stirkkinen puh. 050 3290971
Nummi: Janne Järvelä puh. 044 4675274