Kesäduunileiri 1.-12.6.2020

Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää kesäisin lohjalaisille nuorille Kesäduunileirejä. Kesäduunileirille voivat hakea lohjalaiset tulevat 7. -luokkalaiset – 17- vuotiaat nuoret. Leiriläiset eivät ole työsuhteessa Lohjan kaupunkiin tai harjoittelupaikkoihin, vaan ovat päiväleireillä. Leireiltä ei saa palkkaa, vaan siitä maksetaan 200 € stipendi ja leiriläiset saavat osallistumistodistuksen. Leirejä järjestetään Sammatissa, Karjalohjalla, Nummella ja Lohjan keskustassa. Alueiden ja niillä järjestettävien Kesäduunileirien vuoksi leireille valitaan eri ikäisiä nuoria.

Sammatti: tulevat 8. -luokkalaiset – 17- vuotiaat
Karjalohja: tulevat 7. -luokkalaiset – 17- vuotiaat
Nummi: tulevat 8. ja 9.- luokkalaiset
Lohjan keskusta: tulevat 9. -luokkalaiset – 17- vuotiaat

Kesäduunileirit ovat tarkoitettu pääasiassa nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kesätöistä. Leiri on kaksiviikkoinen päiväleiri ajalla 1.-12.6.2020. Leiripäivät ovat maanantaista perjantaihin klo 9-15. Kaikilla leirillä käydään läpi kesätyön teoriaa: mitä on kesätyö, mitä velvollisuuksia ja oikeuksia sinulla on kesätyöntekijänä, missä ja mitä työtä sinulle voi teettää, miten tehdä ansioluettelo ja työhakemus jne.

Sammatin, Karjalohjan ja Nummen kesäduunileireillä ensimmäisellä viikolla harjoitellaan erilaisia työtehtäviä mm. siistimispuuhissa ja autetaan kiinteistöhuoltoa. Toisella leiriviikolla nuoret ovat muutaman nuoren ryhmissä alueen yrittäjien luona tutustumassa erilaisiin työympäristöihin ja työtehtäviin.
Lohjan keskustan kesäduunileirillä tehdään koko leirin ajan kaupungin sisäisiä, avustavia työtehtäviä.

 

Voit ilmaista kiinnostuksesi osallistua kahdelle leirille, mutta voit tulla valituksi vain yhdelle. Ilmoita toiveesi hakemuksen kohdassa ”Mille leirille haluaisit ensisijaisesti?” ja ”Mille leirille haluaisit toissijaisesti”. Haastelemme kaikki mainitut ehdot täyttävät hakijat ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti haastatteluajasta hakuajan päätyttyä.

Kesäduunileireille voit hakea 24.2. – 15.3.2020 sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain LOH-09-19-20. Hakiessasi leireille sinun täytyy rekisteröityä Kuntarekryn käyttäjäksi (etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja salasana) ja hyväksyä palvelun käyttöehdot.
Linkki hakemukseen: Hakemus

 

Tulemme tarvittaessa järjestämään yhteisiä hakemuksen täyttötilaisuuksia nuorisotiloilla.
Jos tarvitset apua hakemuksen täyttämisessä tai sinulla on kysyttävää kesäduunileireistä, ota yhteyttä leirin vastuuohjaajiin:

Sammatti: Jasmine Kajander puh. 050 5965697
Karjalohja: Anni Juntunen puh. 050 3255169
Lohjan keskusta: Jarkko Stirkkinen puh. 050 3290971
Nummi: Jenni Laaksonen puh. 044 4675235