Kesäduunileiri

Lohjan kaupungin nuorisotyö tukee lohjalaisten nuorten kesätyöllistymistä erilaisin keinoin. Kesäduunileireiltä saa työelämäharjoitusta. Tulevan kesän Kesäduunileireistä löydät tietoa tältä sivulta kyseisen vuoden helmikuun aikana.


Kesäduunileirit 2023

Vuonna 2023 Kesäduunileirit järjestetään 5.-16.6.2023. Kesäduunileirien toteuttamista vuonna 2023 tukee Lohjan Naisten Lastenavustussäätiö. Tutustu Kesäduunileireihin Kesäduunileireistä yleisesti -otsikon alta.

Alueiden ja leirien toteutustapojen erilaisuuden vuoksi leireille valitaan eri ikäisiä nuoria seuraavasti:

  • Karjalohja-Sammatti: tulevat 7.-luokkalaiset – tulevat 9.-luokkalaiset
  • Pusula: tulevat 7.-luokkalaiset – 17-vuotiaat
  • Lohjan keskusta: tulevat 9.-luokkalaiset – 17-vuotiaat

Kesäduunileireille haet 6.-31.3.2023 sähköisesti Kuntarekryssä (avautuu uuteen ikkunaan), työavain LOH-09-29-23. På svenska. Hakiessasi leireille sinun täytyy rekisteröityä Kuntarekryn käyttäjäksi (etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja salasana) ja hyväksyä palvelun käyttöehdot.

Jos sinulla on kysyttävää Kesäduunileireistä, ota yhteyttä leirien vastuuohjaajiin.

  • Karjalohja-Sammatti: Anni Juntunen p. 050 3255169 ja Anna Sainio 044 3573222
  • Lohjan keskusta: Jarkko Stirkkinen p. 050 3290971
  • Pusula: Janne Järvelä p. 044 4675274
kuvakollaasi kesäduunileiristä

Kesäduunileireistä yleisesti

Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää kesäisin lohjalaisille nuorille Kesäduunileirejä.

Kesäduunileireillemme voivat hakea lohjalaiset tulevat 7.-luokkalaiset – 17-vuotiaat nuoret. Kesäduunileirit ovat tarkoitettu pääasiassa nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kesätöistä. Kesäduunileiri ei ole työsuhde, vaan siitä saa 200€ stipendin ja osallistumistodistuksen.

Leirit ovat kaksiviikkoisia päiväleirejä. Leiripäivät ovat maanantaista perjantaihin klo 9-15. Kaikilla leireillä käydään läpi työelämän käytäntöjä ja tehdään käytännön harjoittelua. Karjalohja-Sammatin ja Nummi-Pusulan Kesäduunileireillä ensimmäisellä viikolla harjoitellaan erilaisia työtehtäviä mm. siistimispuuhissa ja autetaan kiinteistönhuoltoa. Toisella leiriviikolla nuoret ovat alueen yrittäjien luona tutustumassa erilaisiin työympäristöihin ja työtehtäviin. Lohjan keskustan Kesäduunileirillä tutustutaan koko leirin ajan kaupungin sisäisiin töihin.

Nuori maalaa seinää