Kesäseteli

Kesäseteli avuksi nuoren työllistymiseen kesäajalla

Vuoden 2018 kesäseteli-info:

KAIKKI tämän vuoden kesäsetelit on jaettu. Kiitos kaikille mukana olleille.

 

Ohjeet kesäsetelin voittaneille ja lunastaneille:

  1. Etsi työpaikka.
  2. Anna työnantajalle ”KESÄSETELI-INFO TYÖNANTAJALLE”- lomake sekä Kesäseteli 2018.
  3. Pyydä työnantajaa täyttämään ”KESÄTYÖPAIKAN TIEDOT”- lomake. Työnantajan tiedot -lomake tulee palauttaa Nuorisokeskukseen. Ilmoita jos seteli jää käyttämättä.
  4. Työnantaja palauttaa kesäsetelin työsuhteen päätyttyä kesäsetelissä annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja kesäsetelistä arkisin klo 13-16 puhelinnumerosta 044-3694273.

——————————————————————————————————————

Lohjan kaupunki jakaa vuosittain 35 kappaletta kesäseteleitä työnantajille, jotka palkkaavat lohjalaisen nuoren töihin vähintään kolmeksi viikoksi touko-elokuun välisenä aikana. Yhden kesäsetelin arvo on 300 euroa. Nuorelle maksetaan työtä vastaavaa palkkaa ja palkan tulee vastata tehtyä työaikaa. Nuorelle maksettavan palkan tulee olla vähintään 300 euroa + lomakorvaukset. Työnantajan tulee noudattaa nuorta työntekijää koskevaa lainsäädäntöä ja oman alan työehtosopimuksia. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe, kunta, valtio tai yksityinen henkilö. Työnantaja voi olla paikallinen tai ulkopaikkakuntalainen.

Työpaikan nuori hankkii itse. Kesäsetelin avulla nuorta aktivoidaan itsenäiseen työnhakuun ja annetaan hänelle paremmat mahdollisuudet saada kokemusta työelämästä. Kesäseteli vähentää työnantajan kesätyöllistämisen palkkakuluja.