Kesäseteli

Kesäseteli avuksi nuoren työllistymiseen kesäajalla

KESÄSETELI 2019

Lohjan kaupunki jakaa vuosittain 35 kappaletta kesäseteleitä työnantajille, jotka palkkaavat lohjalaisen nuoren töihin vähintään kolmeksi viikoksi touko-elokuun välisenä aikana. Yhden kesäsetelin arvo on 300 euroa. Edellytyksenä on, että nuorelle maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja palkan tulee vastata tehtyä työaikaa. Nuorelle maksettavan palkan tulee olla vähintään 300 euroa + lomakorvaukset. Työnantajan tulee noudattaa nuorta työntekijää koskevaa lainsäädäntöä ja oman alan työehtosopimuksia. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe, kunta, valtio tai yksityinen henkilö. Työnantaja voi olla paikallinen tai ulkopaikkakuntalainen.

Työpaikan nuori hankkii itse. Kesäsetelin avulla nuorta aktivoidaan itsenäiseen työnhakuun ja annetaan hänelle paremmat mahdollisuudet saada kokemusta työelämästä. Kesäseteli vähentää työnantajan kesätyöllistämisen palkkakuluja.

Kaikki 35 kesäseteliä jaetaan arvontaan osallistuneiden lohjalaisten vuosina 2001-2003 syntyneiden kesken. Kesäseteliarvontaan voit osallistua 16.1.-1.2.2019 sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Osallistuessasi arvontaan sinun täytyy rekisteröityä Kuntarekryn käyttäjäksi (etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja salasana) ja hyväksyä palvelun käyttöehdot.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. ARVONTAAN OSALLISTUNEILLE ILMOITETAAN ARVONNAN TULOKSESTA PE 8.2.2019.

KAIKKI VUODEN 2019 KESÄSETELIT ON JAETTU.

Kesäseteli avuksi nuoren työllistymiseen kesäajalla

Lisätietoa kesäsetelistä

Lohjan kaupunki jakaa vuosittain 35 kappaletta kesäseteleitä työnantajille, jotka palkkaavat lohjalaisen nuoren töihin vähintään kolmeksi viikoksi touko-elokuun välisenä aikana. Yhden kesäsetelin arvo on 300 euroa. Nuorelle maksetaan työtä vastaavaa palkkaa ja palkan tulee vastata tehtyä työaikaa. Nuorelle maksettavan palkan tulee olla vähintään 300 euroa + lomakorvaukset. Työnantajan tulee noudattaa nuorta työntekijää koskevaa lainsäädäntöä ja oman alan työehtosopimuksia. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe, kunta, valtio tai yksityinen henkilö. Työnantaja voi olla paikallinen tai ulkopaikkakuntalainen.

Työpaikan nuori hankkii itse. Kesäsetelin avulla nuorta aktivoidaan itsenäiseen työnhakuun ja annetaan hänelle paremmat mahdollisuudet saada kokemusta työelämästä. Kesäseteli vähentää työnantajan kesätyöllistämisen palkkakuluja.

Kesäsetelit jaetaan arpomalla. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ja tarkemmista päivämääristä ilmoitetaan vuosittain. Kesäsetelit arvotaan kaikkien ilmoittautuneiden ja ehdot täyttäneiden kesken. Kesäsetelin voittaneille ilmoitetaan voitosta sekä kesäsetelin vuosittaisista käytänteistä ja aikatauluista erikseen.

Kesäseteleiden käytön seuranta tapahtuu nuorisotyön toimesta. Käytön seurannassa seurataan sitä, että nuori on saanut kesätyöllistämisajaltaan vähintään 300 euroa palkkaa, hänelle on maksettu lomarahat ja että hän työllistynyt vähintään kolmeksi viikoksi.