Nuorisotyöpaja Tuuma asiakkaille

Yhteystiedot

Sairaalatie 4 08200 Lohja

Tuuma-pajan rakennus

Tutustumista työelämään työkokeilussa

Lohjalla toimivassa Nuorisotyöpaja Tuumassa on nuorille työkokeilupaikkoja. Työkokeilussa nuoret tutustuvat erilaisiin työtehtäviin ja kehittyvät tehtävien tekemisessä. Samalla nuoria tuetaan ja ohjataan elämänhallinta-, ammatinvalinta- ja työelämätaidoissa. Nuoret työskentelevät ohjaajien tukemana Tuuma-pajalla sekä Tuuman Kierrätyskeskuksessa.

Tule työkokeiluun meille, lue lisää täältä!


Tuuma-paja

Tuuma-pajalla nuoret työskentelevät yhdessä ohjaajan kanssa. Tuuma-pajaan kuuluu Uusioverstas ja Luovan toiminnan paja. Uusioverstaalla nuoret valmistavat kierrätysmateriaaleista tuunattuja sisustustuotteita sekä käyttöesineitä erilaisilla kädentaitoihin liittyvillä menetelmillä. Valmistettuja tuotteita myydään Tuuman Kierrätyskeskuksen Uusiotuotenurkkauksessa. Luovan toiminnan pajassa nuoret suunnittelevat, rakentavat, käsikirjoittavat ja esittävät nukketeatteria. Nukketeatteri kiertää Nuorisobussilla ympäri Lohjaa esittäen erilaisia kasvatuksellisia lastennäytelmiä.


Tuuman Kierrätyskeskus

Tervetuloa kierrättämään kanssamme! Kierrätyskeskuksesta löydät tuotteita edullisesti.

Meiltä voit ostaa kuljetuksen sekä meiltä ostamillesi että meille lahjoittamillesi tavaroille. Meille voit tuoda käyttökelpoisia, ehjiä ja puhtaita tavaroita. Noudamme maksua vastaan isompia tavaroita ja tavaramääriä Lohjan alueelta. Lahjoittaessasi tavaraa kierrätettäväksi, tuet lohjalaista ympäristötyötä, paikallista yhteisöllisyyttä ja kestävää kehitystä. Samalla lisäät mahdollisuuksia nuorten työllistymiseen ja työssäoppimiseen. Työkokeilussa olevat nuoret lajittelevat, hinnoittelevat ja laittavat tuotteet esille myymäläämme.

Ota yhteyttä Tuuman Kierrätyskeskukseen p. 044 369 4368

Tuuman Kierrätyskeskuksen Facebook-sivulta näet aukioloajat, vaihtuvat tarjoukset ja yhteystiedot.

Tuuman Kierrätyskeskuksen verkkosivut


Kierrätyskeskuksen rakennus

Osaamisen tunnistaminen

Meillä työkokeilussa olevalla nuorella on mahdollisuus tunnistaa osaamistaan ennalta sovituissa tutkinnon osissa. Yhteistyökumppaneinamme toimivat muun muassa Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksia sekä Kanneljärven opisto. Pystymme vuosittain tarjoamaan myös muutamia työssäoppimispaikkoja opiskelijoille.


Palvelut Lohjan kaupungin organisaatiolle

Tuuma-paja tekee Lohjan kaupungin eri yksiköille tilauksesta

  • kaupungin toimipisteiden muuttoja
  • tavaroiden kuljetuspalveluita
  • muuttolaatikoiden vuokrausta

Nuorisobussi parkkipaikalla Nuorisotyöpaja Tuuman pihalla,

Tuumateatteri

Tuumateatteri on Luovan Toiminnan Pajan pyörittämä nukketeatteri, joka esittää sydämellisiä ja kasvatuksellisia näytelmiä lapsille ympäri lohjaa. Näytelmämme lennähtävät paikalle NuoriLohja bussin voimin!

Tilaa esitys: