Ohjaamon Onni-työntekijä

Mietityttääkö oma jaksaminen, arki, sosiaaliset suhteet tai et tiedä mihin suuntaan ja miten elämässä olisi hyvä edetä?
Onni-työntekijä tarjoaa tukea ja apua näihin pohdintoihin. Tarjolla on niin yksilötyöskentelyä kuin ryhmämuotoistakin tukea.

Onni tarjoaa hyvin matalan kynnyksen psykososiaalista tukea. Onni-työntekijää voi tavata kasvokkain tai verkossa. Työskentely on tavoitteellista, suunnitelmallista, maksutonta ja luottamuksellista.

Ohjaamojen Onni on tarkoitettu  18-29-vuotiaille nuorille. Yksilövalmennus lähtee omista tarpeistasi ja tavoitteistasi ja siinä etsitään polkuja kohti mielekästä elämää ja kannustetaan ottamaan pieniä konkreettisia askeleita kohti sitä, mikä on sinulle tärkeää. Työskentelyssä keskitytään vahvuuksiin ja voimavaroihisi. Niin sanottuun HOT-valmennukseen kuuluu 6 tapaamista, joiden lisäksi on mahdollisuus 1-3 seurantatapaamiseen. Työskentelyyn kuuluu harjoitteiden tekemistä tapaamisten välillä.

Jos omaan hyvinvointiin ja arkeen liittyvät teemat mietityttävät ja puhututtavat, mutta HOT-valmennukseen sitoutuminen ei ole mahdollista, niin tavata voi myös vaikka vain kertaluontoisesti. Joskus jo muutamakin tapaaminen saattaa auttaa asioissa eteenpäin. Kriteereitä asiakkaille ei ole, esimerkiksi kotikunnan tms. suhteen.

Onnilla on tarjolla myös erilaisia paikallisia ja valtakunnallisia ryhmiä verkossa. Esimerkiksi hyvinvointi-, ADHD- ja jännittäjäryhmiä toimii suljettuina ryhminä. Lisäksi on mm. avoimia hyvinvointituokioita, joihin kuka vain hyvinvoinnin teemoista kiinnostunut nuori voi osallistua Discordissa.

Voit ottaa yhteyttä suoraan Ohjaamon Onni-työntekijään puhelimitse tai sähköpostitse.

Ajankohtaiset tiedot Onnin valtakunnallisista palveluista, ryhmistä ja muusta toiminnasta löydät Ohjaamojen Onnin Facebook-sivultaInstagramista ja Ohjaamojenonni.fi-sivuilta.

Henkilöt

Karoliina Louhenkilpi

Onni-työntekijä
Puh. 0295 041050 / 050 3280796 [email protected] Ohjaamo Kullervonkatu 7 08100 LOHJA