Välinevuokraus

Toimintakeskus Harjulan palveluihin kuuluu välinevuokraus. Valikoima on kuvattu alla. Voit vuokrata välineistöä täyttämällä alla olevan lomakkeen tai ottamalla yhteyttä Harjulan henkilökuntaan. Valitse mitä haluat vuokrata ja täydennä tietosi. Varaamme välineistön sinua varten sovittuna päivänä. Otamme tarvittaessa sinuun yhteyttä. Lähetettyäsi lomakkeen, vahvistusteksti näkyy tämän sivun alareunassa.

Äänentoistolaitteistojen kuvaukset

 1. Kaiutin ja tarvikkeet:
  Aktiivikaiutin 175w RMS & XLR-kaapeli & mikrofoni.
  Saatavilla 1-2 settiä.
 2. PA-setti puheelle ja taustamusiikille:
  2x aktiivikaiutin 175w RMS & DJ-boksi/mikseri & XLR-kaapelit kaiuttimille & mikrofonit.
 3. Äänentoistolaitteet, 50–100 hlö tilaisuuksiin ja sisäkäyttöön:
  2x aktiivikaiutin 500w RMS & 16-kanavainen miksauspöytä & XLR-kaapelit kaiuttimille & mikrofonit.
 4. Äänentoistolaitteet, yli 100 hlö tilaisuuksiin ja ulkokäyttöön:
  Passiiviset kaiuttimet: 2x 250w RMS, 2x Subwoofer 500w RMS, 3x 250w RMS monitorikäyttöön & liikuteltava vahvistin & 24-kanavainen miksauspöytä & XLR-kaapelit kaiuttimille & mikrofonit.

Lisätietoja välinevuokrauksesta ja välineistöstä saat Harjulan vahtimestarilta 044-3691490 / turo.aarnio@lohja.fi tai vastaavalta ohjaajalta 050-5532005 / mira.lillman@lohja.fi.


 • Vuokrattava välineistö

  Valitse kaikki välineistö, jonka haluat vuokrata.
 • Lue settien kuvaukset ylhäältä tekstiosiosta.
 • Stairville PAR 56-discovalot, joiden virrankulutus on 16W. Valoissa on 151 RBG LED:iä joita voi säätää sisäänrakennetulla ohjauksella tai 3-pinnisellä DMX-kaapelilla. Valoissa on sisäänrakennettu mikrofoni, jolla voi säätää värit vaihtumaan musiikin tahtiin.
 • Pinssiaihiot laskutetaan käytön mukaan, eli valitse sopivin vaihtoehto ja palauta käyttämättömät aihiot. Jos tarvitset yli 150 aihiota, ota työntekijöihin yhteyttä. Pinssiaihioiden hinta on 0,30/kpl.
 • Toimintakeskus Harjulan monistamosta.
 • Toimintakeskus Harjulan monistamosta.
 • Vuokraajan tiedot

 • Ilmoita ajankohdat (päivämäärä ja vähintään alustava kellonaika), jolloin noudat ja palautat vuokraamasi välineistön. Nouto ja palautus ensisijaisesti arkisin klo 8-16 välillä ellei muuta sovita. Esitä toiveesi tai kysymyksesi välinevuokraukseen liittyen.
 • Lähetämme tälle lomakkeelle tehdyn välinevuokrauksen tiedot tähän kenttään kirjoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 • Kirjoita vastaanottajan nimi tai c/o, katuosoite ja postitoimipaikka. Jos käytössäsi on erityiset laskutusohjeet, ilmoita siitä ja toimita ne suoraan työntekijöille.
 • Ilmoita laskutusta varten yrityksen tai yhdistyksen Y-tunnus ja/tai rekisterinumero. Jos vuokraat välineistöä yksityishenkilönä, älä lähetä henkilötunnustasi tällä lomakkeella, vaan kerro se suoraan henkilökunnalle noutaessasi varaamaasi välineistöä.
  Tiedot säilytetään seuraavan kalenterivuoden ajan, jonka jälkeen lomake tietoineen hävitetään. Tietoja käsittelevät työntekijät, jotka hoitavat välinevuokraukseen liittyviä asioita.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.