Välinevuokraus

Toimintakeskus Harjulan palveluihin kuuluu välinevuokraus. Voit vuokrata välineistöä täyttämällä välinevuokrauslomakkeen tai jos se ei onnistu, ottamalla yhteyttä Harjulan henkilökuntaan. Vuodelle 2022 ajoittuvat välinevuokraukset pyydämme tekemään alla olevan lomakkeen kautta. Vuodelle 2023 ajoittuvat välinevuokrauset pyydämme tekemään sähköisen lomakkeen (avautuu uuteen ikkunaan) kautta. Varaamme välineistön sinua varten sovittuna päivänä tai ilmoitamme, mikäli välinevuokraus ei onnistu. Otamme tarvittaessa sinuun yhteyttä.

Äänentoistolaitteistojen kuvaukset

 1. Kaiutin ja tarvikkeet:
  Aktiivikaiutin 175w RMS & XLR-kaapeli & mikrofoni.
  Saatavilla 1-2 settiä.
 2. PA-setti puheelle ja taustamusiikille:
  2x aktiivikaiutin 175w RMS & DJ-boksi/mikseri & XLR-kaapelit kaiuttimille & mikrofonit.
 3. Äänentoistolaitteet, 50–100 hlö tilaisuuksiin ja sisäkäyttöön:
  2x aktiivikaiutin 500w RMS & 16-kanavainen miksauspöytä & XLR-kaapelit kaiuttimille & mikrofonit.
 4. Äänentoistolaitteet, yli 100 hlö tilaisuuksiin ja ulkokäyttöön:
  Passiiviset kaiuttimet: 2x 250w RMS, 2x Subwoofer 500w RMS, 3x 250w RMS monitorikäyttöön & liikuteltava vahvistin & 24-kanavainen miksauspöytä & XLR-kaapelit kaiuttimille & mikrofonit.

Lisätietoja välinevuokrauksesta ja välineistöstä saat Harjulan vahtimestarilta 044-3691490 / turo.aarnio@lohja.fi tai vastaavalta ohjaajalta 050-5532005 / mira.lillman@lohja.fi.


"*" näyttää pakolliset kentät

Vuokrattava välineistö

Valitse kaikki välineistö, jonka haluat vuokrata. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat per vuokrauskerta poislukien kappaleittain myytävät välineistöt. Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksen tällä lomakkeella annettujen tietojen käsittelemiseen välinevuokrauksen toteuttamiseksi. Tietoja käsittelevät työntekijät, jotka hoitavat välinevuokraukseen liittyviä asioita. Tiedot säilytetään seuraavan kalenterivuoden ajan, jonka jälkeen lomake tietoineen hävitetään.
Äänentoistolaitteistot
Lue settien kuvaukset ylhäältä tekstiosiosta.
Discovalot
Stairville PAR 56-discovalot, joiden virrankulutus on 16W. Valoissa on 151 RBG LED:iä joita voi säätää sisäänrakennetulla ohjauksella tai 3-pinnisellä DMX-kaapelilla. Valoissa on sisäänrakennettu mikrofoni, jolla voi säätää värit vaihtumaan musiikin tahtiin.
Drunk Busters humalatilan simulaatiolasit
Drunk Busters humalatilan simulaatiolasit simuloivat alkoholinvaikutuksen alaisena olemista. Lasit on tarkoitettu käytettäväksi ennaltaehkäisevään ja valistavaan opetuskäyttöön, eikä niiden kanssa saa ajaa kulkuneuvoilla.
Pinssikone ja aihiot
Pinssiaihiot laskutetaan käytön mukaan, eli valitse sopivin vaihtoehto ja palauta käyttämättömät aihiot. Jos tarvitset yli 150 aihiota, kirjoita tarvittava määrä Vuokrauksen tiedot -kenttään. Pinssiaihioiden hinta on 59mm 0,30/kpl ja 25mm 0,25/kpl.
Toimintakeskus Harjulan monistamosta. Hinta 0,11/sivu.
Toimintakeskus Harjulan monistamosta. Hinta 1,50/sivu.

Vuokraajan tiedot

Ilmoita ajankohdat (päivämäärä ja vähintään alustava kellonaika), jolloin noudat ja palautat vuokraamasi välineistön. Nouto ja palautus ensisijaisesti arkisin klo 8-16 välillä ellei muuta sovita. Esitä mahdolliset lisätiedot, toiveesi tai kysymyksesi välinevuokraukseen liittyen.
Lähetämme tälle lomakkeelle tehdyn välinevuokrauksen tiedot tähän kenttään kirjoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Varmista, ettei osoitteen perässä ole välilyöntiä.
Kirjoita vastaanottajan nimi tai c/o, katuosoite ja postitoimipaikka. Jos käytössäsi on erityiset laskutusohjeet, ilmoita siitä ja toimita ne suoraan työntekijöille.
Ilmoita laskutusta varten ensisijaisesti yrityksen tai yhdistyksen Y-tunnus tai vaihtoehtoisesti rekisterinumero. Jos vuokraat välineistöä yksityishenkilönä, älä lähetä henkilötunnustasi tällä lomakkeella, vaan kerro se suoraan henkilökunnalle noutaessasi varaamaasi välineistöä.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.