Saavutettavuus

NuoriLohja.fi-verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa on pyritty noudattamaan saavutettavuusperiaatteiden WCAG 2.1 –ohjeistusta. Sivustosta vastaa Lohjan kaupungin nuorisotyö ja sivuston tekninen toteuttaja on G-Works Oy. Sivustoa auditoidaan säännöllisesti Siteimprove-työkalun avulla. Tämä sivusto ei kaikin osin täytä julkisorganisaatioille asetettuja AA-tason saavutettavuuskriteerejä.

Verkkosivuillamme on saavutettavuusongelmia esimerkiksi:

  • Kontrastien ja otsikkotasojen kanssa
  • Kuvien ja elementtien vaihtoehtoisissa teksteissä
  • Asiakirjojen sisältöjen saavutettavuudessa

Teemme jatkuvasti työtä yllämainittujen ongelmien ratkaisemiseksi. Olemme tehneet korjaussuunnitelman, joka toteutetaan loppuvuodesta 2020.

Tarkempia yksityiskohtia saavutettavuusongelmista on kerätty lohja.fi-sivun yhteydessä olevaan saavutettavuusselosteeseen. Pääset tutustumaan selosteeseen tästä.

Palaute

Sivuston saavutettavuuteen liittyvää palautetta ja kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen [email protected].

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle osoitteeseen [email protected]. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

 

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi!