Bänditoiminta

Bändileiri

Harjulan bänditoiminta tarkoittaa harjoittelu- ja äänitystiloja sekä muuta musiikkiin liittyvää toimintaa, kuten esiintymismahdollisuuksia. Toiminta kehittyy koko ajan, tule mukaan suunnittelemaan!

Harjulassa (Kullervonkatu 7, 08100 Lohja) sekä Pusulassa (Arvelankuja 2, 03850 Pusula) sijaitsee Lohjan kaupungin nuorisotyön bändikämpät. Bändikämpät ovat tarkoitettu lohjalaisten nuorten bändien ja artistien käyttöön. Harjulan bänditilassa on hyvä valmius viiden hengen bändin varustukseen eli kahdelle kitaristille ja laulajalle, basistille ja rumpalille. Mikseriin saa kiinni myös oman kiipparin tai akustisen kitaran. Laitteiden käytössä opastetaan ja koulutetaan, jotta tiloissa voi itsenäisesti harjoitella tehokkaasti. Tila sopii siis aloitteleville musiikkiharrastajille sekä jo pidempään soittaneille.

Harjulan studiossa voi äänittää ja tehdä omaa musiikkia. Koneella on valmiiksi ääniä ja efektejä, joita voi käyttää biisien tekoon. Bänditoimintaan osallistuvilla on mahdollisuus varata äänimies avustamaan äänityksessä. Avustusta saa myös biisien tekoon niin studiolla käyville kuin bänditilassa soittaville.

Bändikämpän ja studion vuoroja on varattavissa arkipäiville klo 17-19 ja 19-21 välisiksi ajoiksi. Mikäli haluat varata itsellesi tai bändillesi vuoron, tai tulla tutustumaan tiloihin, voit ottaa yhteyttä  vastaavaan ohjaajaan 050 553 2005. Uusia vuoroja bändikämpälle ja studiolle saa tilanteen mukaan syyskuusta toukokuuhun. Kesäaikana bändikämpän käytöstä sovitaan erikseen. Voit hakea omaa vuoroasi bändikämpälle tai studioon palauttamalla Harjulan bändikämpän käyttövuoroanomuksen.

Bändien kehityskaari -projektia luotsaa Lohjan elävän musiikin yhdistys Lemmy ry. Kausi 2017-2018 on meneillään! Lisätietoja Lemmyn Facebook-sivuilta.