Bänditoiminta

Bändikämpän soittimia: rumpusetti, mikrofonit, mikseri sekä kitarat ja basso.

Harjulan bänditoiminta tarkoittaa harjoittelu- ja äänitystiloja sekä muuta musiikkiin liittyvää toimintaa, kuten esiintymismahdollisuuksia. Toiminta kehittyy koko ajan, tule mukaan suunnittelemaan!

Tästä voi katsoa bänditoiminnan julisteen.

Mitä bändikämpässä voi tehdä?

Harjulassa (Kullervonkatu 7, 08100 Lohja) sijaitsee Lohjan kaupungin nuorisotyön bändikämppä. Bändikämppä on tarkoitettu lohjalaisten nuorten bändien ja artistien käyttöön. Bänditilassa on hyvä valmius viiden hengen bändin varustukseen eli kahdelle kitaristille ja laulajalle, basistille ja rumpalille. Mikseriin saa kiinni myös oman kiipparin tai akustisen kitaran. Laitteiden käytössä opastetaan ja koulutetaan, jotta tiloissa voi itsenäisesti harjoitella tehokkaasti. Tila sopii siis aloitteleville musiikkiharrastajille sekä jo pidempään soittaneille.

Harjulan studiossa voi äänittää ja tehdä omaa musiikkia. Koneella on valmiiksi ääniä ja efektejä, joita voi käyttää biisien tekoon. Bänditoimintaan osallistuvilla on mahdollisuus varata äänimies avustamaan äänityksessä. Avustusta saa myös biisien tekoon niin studiolla käyville kuin bänditilassa soittaville.

Vuorojen varaaminen

Bändikämpän ja studion vuoroja on varattavissa arkipäiville klo 17-19 ja 19-21 välisiksi ajoiksi. Viikonloppuisin täysi-ikäisillä mahdollista treenata klo 8-11 välisinä aikoina.

Mikäli haluat varata itsellesi tai bändillesi vuoron, tai tulla tutustumaan tiloihin, voit ottaa yhteyttä Harjulan virastomestariin Turo Aarnio (044 369 1490 / turo.aarnio@lohja.fi).

Uusia vuoroja bändikämpälle ja studiolle saa tilanteen mukaan syyskuusta toukokuuhun. Kesäaikana bändikämpän käytöstä sovitaan erikseen. Voit hakea omaa vuoroasi bändikämpälle tai studioon ottamalla yhteyttä vastuuhenkilöön tai tulemalla paikanpäälle.