Graffitiseinät

Harjulan graffitiseinä koostuu levyistä ja nousee loivaa rinnettä.

Toimintakeskus Harjulan graffitiseinä

Osoite: Kullervonkatu 7 08100 LOHJA

Toimintakeskus Harjulan pihalla rakennuksen vasemmalla puolella on vapaassa käytössä oleva graffitiseinä. Graffitiseinän välittömässä läheisyydessä on reilusti pysäköintipaikkoja (3h arkisin klo 8-17). Piha-alueella on hieman valaistusta, josta on hyötyä lähinnä talon puoleisella graffitiseinän puolella. Tyhjät spraypullot voi viedä mukanaan pois tai jättää Harjulan syväkeräysastian viereen, josta keräämme ne seuraavana arkipäivänä ja viemme kierrätykseen. Syväkeräysastiat sijaitsevat graffitiseinän ja talon välissä rinteen puolella.

Graffitiseinä koostuu 18 kappaleesta levyjä, joiden koko on 125 x 220 cm. Levyjä on 3-4 peräkkäin, jonka jälkeen seinä tekee kaksi n. 90 asteen kulmaa. Levyjen välissä on pyöreät 10 cm leveät pylväät. Maalaaminen onnistuu levyjen molemmille puolille. Graffitiseinä on loivassa rinteessä.

Sammatin Kellarin graffitiseinä

Osoite: Nuorisotila Kellari, Kalevalantie 2 B, 09220 Sammatti

Nuorisotilan pihanurmikolla sijaitseva graffitiseinän ympärillä on hyvin tilaa. Seinä on rakennettu kadesta perättäisestä levystä, joiden kummankin korkeus on 120 cm ja pituus 240 cm. Maalaaminen onnistuu levyjen molemmille puolille, mutta takaosassa on pylväät reunoilla ja keskellä. Piha-alueella on hyvin pysäköintitilaa.

Nuorisotila Kellarin nurmikolla pylväiden varassa seisova, kaksilevyinen graffitiseinä, jossa graffitimaalauksia. Seinän takaa näkyy lapsia maalaamassa.

Karjalohjan Katulampun graffitiseinä

Osoite: Nuorisotila Katulamppu, Keskustie 46, 09120 Karjalohja

Karjalohjan graffitiseinä sijaitsee nuorisotilan oikealla puolella pihan rajalla. Seinä on rakennettu kahdesta perättäisestä levystä, jotka ovat eri tasossa. Levyt ovat 150 cm korkeita, ja vasemmanpuoleinen on 290 cm ja oikeanpuoleinen ilman pylvään kohtaa 264 cm leveä. Graffitiseinän molemmille puolille on mahdollista maalata, mutta pihan puolen etuosa on suositeltavampi maalauspaikka. Seinän takaosaan maalatessa saa varautua aluskasvillisuuden seassa kulkemiseen ja siihen, ettei teos pahemmin näy katselijoille. Pihalla on muutamia pysäköintipaikkoja.

Metsän siimeksessä pylväiden varassa seisova kaksilevyinen graffitiseinä, jossa graffiteja.

Muut yleiset graffitiseinät Lohjalla

Aurlahdessa (08100 Lohja) puistoalueella, Multapäänkadun ja Rantapuiston risteyksen tuntumassa. Linkki sijaintiin (avautuu uudessa ikkunassa).

Puistomaisemassa keltasävyisellä pohjamaalilla oleva graffitiseinä sivustapäin kuvattuna.

Ojamon alikulkutunnelin seinät toimivat graffitiseininä. Alikulkutunneli sijaitsee Ojamonharjuntien ja Vappulantien risteyksen tuntumassa (08200 Lohja). Linkki sijaintiin (avautuu uudessa ikkunassa).