BASE-lanit

Uusia kavereita, uusia kokemuksia ja yhdessä pelaamista. Pelaamisen ei tarvitse olla yksin kotona tietokoneen ääressä olemista tai pelkästään netissä puheen välityksellä tapahtuvaa sosiaalista kanssakäymistä. Parhaimmillaan pelaaminen on, kun kaveri pelaa siinä vieressä. Lanit ovat pelaajien sosiaalinen tapahtuma, jossa tutustutaan ja ystävystytään kasvokkain.


Talvilanit 2022

Talvilanit jäivät tauolle valitettavasti taas talvella 2022. Vietimme perjantaina 18.2. 12h-striimin merkeissä osoitteessa https://www.twitch.tv/pelitalobase
Nähdään lanien merkeissä taas syksyllä!

Syyslanit 2021

Laneille voi tuoda oman koneen, konsolin tai muun pelivehkeen. Jos sinulla ei ole konetta, voit vuokrata Pelitalosta koneen käyttöösi lanien ajaksi. Salissa on pehmustetut puutuolit varattuna kaikille, mutta voit halutessasi tuoda oman tuolin. Laneilla järjestämme yhdessä pelaamisen lisäksi mm. erilaisia turnauksia, joihin pääsee halutessaan osallistumaan. Luvassa on palkintoja kärkisijoittujille. Tapahtumassa järjestetään oheisohjelmaa ja niistä ilmoitetaan BASEn discordissa tarkemmin. Ilmoittautuminen turnauksiin tapahtuu tilaisuuden aikana.
Liity tästä Pelitalo Basen Discord-kanavalle.

Laneilla on ruokatarjoilu: lämmin illallinen, sekä ilta- ja aamupalaa. Myös herkkuja on tarjolla. Omia eväitä saa tuoda. Osallistujien käytettävissä on jääkaappitilaa ja rajoitetusti pakastintilaa. Keittiötiloissa on ruuan valmistamiseen tarvittavat välineet, kaksi uunia ja mikroa.

Osallistujilla on mahdollisuus levätä lanien aikana hiljaisessa paikassa, mikäli alkaa väsyttää. Tilassa on käytettävissä makuualustoja, mutta oma makuupussi ja tyyny on hyvä ottaa mukaan. Harjulassa on reilusti wc-tiloja ja keittiön yhteydessä suihku.

Lanit alkavat perjantaina klo 15 Harjulassa, jolloin voi saapua paikalle oman koneen kanssa Harjulan pääoven kautta. Ovet ovat suljettuina klo 22-07, tänä aikana laneilta ei pääse käymään ulkona. Ohjelma päättyy lauantaina kello 12. Sähköt ja netti sulkeutuu klo 13. Laneilta tulee poistua koneineen klo 14 mennessä.

Lan-toiminta on suunnattu 13-20 vuotiaille.
Lanien kustannusten kattamiseksi perimme osallistumisesta 10€ maksun. Pelitalon koneen voi vuokrata lanien ajaksi käyttöön 10 €:lla. Pelitalon koneita on 10 kappaletta ja ne vuokrataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuvissa sali vasemmalla, dixin parvi oikealla.

Lisätietoja Pelitalo Basen laneista:
Turo Aarnio, turo.aarnio@lohja.fi, Puh. 044 369 1490 (myös WhatsApp)


Tärkeää laneista

Lanit ovat päihteetön tapahtuma. Energiajuomien nauttimisen suhteen on nollatoleranssi. Tarvittaessa laukut voidaan tarkastaa.

Kaikki energiajuomaksi lueteltavat, sekä mehuissa taikka juomissa jossa kerrotaan korkeasta kofeiinipitoisuudesta esim.(19mg/100ml) ovat laneillamme, sekä nuorisotiloilla kiellettyjä.

Sallittuihin juomiin kuuluu mm. limut limsat virvoitusjuomat, mehut, kofeiinittomat bcaa/urheilujuomat.

Kuvaohjelmaa – esimerkiksi digitaalista peliä – saa katsoa tai pelata kolme vuotta ikärajaa nuorempi lapsi aikuisen läsnä ollessa. Tämä jousto ei kuitenkaan koske 18-ikärajalla luokiteltuja ohjelmia tai pelejä. K-16 pelejä voit pelata, jos omistat pelin, mutta K-18 pelit ovat aina kiellettyjä alaikäiseltä.

Tämän vuoksi koko laneilla ei kukaan pelaa K-18 pelejä.


Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen on sitova, joten lue seuraavat peruutusehdot tarkoin. Tee ilmoittautumisen peruminen mahdollisimman pian, jotta paikka voitaisiin antaa toiselle. Peruutuksesta tai keskeytyksestä tulee aina ilmoittaa lisätietoja antavalle ohjaajalle. Maksu palautetaan vain lääkärin todistusta vastaan, tai sinut on määrätty koronan vuoksi eristykseen tai karanteeniin, tai jos sinä tai perheenjäsenesi odottaa koronatestin tulosta. Edellä mainituissa tilanteissa maksua ei tarvitse maksaa, jos peruutus tapahtuu kaksi päivää ennen tapahtuman alkua.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä (arkisin klo 8-16) Turo Aarnio, turo.aarnio@lohja.fi, Puh. 044 3691490 (myös WhatsApp)

Koska tapahtuma kestää yön yli, tarvitsemme alaikäisten osallistujien osalta vanhempien luvan laneille osallistumista varten. Lanien alaikäraja on 13 vuotta ja yläikäraja 20 vuotta.