BASE-lanit

Uusia kavereita, uusia kokemuksia ja yhdessä pelaamista. Pelaamisen ei tarvitse olla yksin kotona tietokoneen ääressä olemista tai pelkästään netissä puheen välityksellä tapahtuvaa sosiaalista kanssakäymistä. Parhaimmillaan pelaaminen on, kun kaveri pelaa siinä vieressä. Lanit ovat pelaajien sosiaalinen tapahtuma, jossa tutustutaan ja ystävystytään kasvokkain.

Talvilanit 2023

17.-18.2.2023

Ohjeet ilmoittautumiseen alla!

Laneille voi tuoda oman koneen, konsolin tai muun pelivehkeen. Jos sinulla ei ole konetta, voit vuokrata Pelitalosta koneen käyttöösi lanien ajaksi. Salissa on pehmustetut puutuolit varattuna kaikille, mutta voit halutessasi tuoda oman tuolin. Laneilla järjestämme yhdessä pelaamisen lisäksi mm. erilaisia turnauksia, joihin pääsee halutessaan osallistumaan. Luvassa on palkintoja kärkisijoittujille.

Päivälippu: klo 15-23
Päivälipulla pääset LAN-tapahtumaan sisälle, ja osallistumaan tarjoamaamme ohjeisohjelmaan, sekä kaikkii turnauksiin.

Talvilaneilla tarjoamme samaa päiväohjelmaa kuin syyslaneille, mutta emme myy siihen erikseen lippuja. Tarjoamme kuitenkin mahtavan tilaisuuden liittyä laneihin mukaan, sillä kaikki Nuorisokahvila Dixin nuoret pääsevät normaalin Dixi-illan aikana osallistumaan laneihin. Nuorisokahvila Dixi on auki perjantaina klo 16:30-21, jolloin lanitkin ovat auki heille.

Ohjeisohjelmaa:

Super Smash Bros. Ultimate 1v1 -Turnaus
NHL23 -Turnaus
Konsoli-/retropelialue
Vive Pro VR-nurkkaus

 

Pöytäpaikan ottaneille tarjoamme halukkaille perjantaina iltapalaa, ja lauantaiaamuna aamupalaa. Myös herkkuja on tarjolla. Omia eväitä saa tuoda. Osallistujien käytettävissä on jääkaappitilaa ja rajoitetusti pakastintilaa. Keittiötiloissa on ruuan valmistamiseen tarvittavat välineet, kaksi uunia sekä mikroa.

Osallistujilla on mahdollisuus levätä lanien aikana hiljaisessa paikassa, mikäli alkaa väsyttää. Tilassa on käytettävissä makuualustoja, mutta esimerkiksi oma peitto ja tyyny on hyvä ottaa mukaan. Harjulassa on reilusti wc-tiloja ja keittiön wc:n yhteydessä suihku.

Lanit alkavat perjantaina klo 15. Ovet ovat suljettuina klo 23-07, tänä aikana laneilta ei pääse käymään ulkona. Ohjelma päättyy lauantaina kello 12. Sähköt ja netti sulkeutuu klo 13. Laneilta tulee poistua koneineen klo 14 mennessä.

Lan-toiminta on suunnattu 12-18 vuotiaille.

15€ – Pöytäpaikka salista (120x80cm)
10€ – Vuokrakone lanien ajaksi (heille joilla ei ole mahdollisuutta omaan koneeseen)
Pelitalon koneita on 8 kappaletta ja ne vuokrataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pöytäpaikkoja salissa 30 kpl

Kuva salista ja tuolista.

Lisätietoja Pelitalo Basen laneista:
Turo Aarnio, turo.aarnio@lohja.fi, Puh. 044 369 1490 (myös WhatsApp), Discord: @tursska#0001

Kaikki Pelitalo-ohjaajamme ovat tavoitettavissa myös Pelitalo Basen Discord-yhteisöstä. Voit kysyä myös sieltä lisää laneista.
Liity tästä Pelitalo Basen Discord-kanavalle.


Tärkeää laneista

Laneilla pätee lähtökohtaisesti samat säännöt kuin nuorisotiloilla.

Laneilla on ehdoton 12-vuoden ikäraja.

Lanit ovat päihteetön tapahtuma. Emme myöskään nauti energiajuomia tapahtumassa.

Kaikki energiajuomaksi lueteltavat, sekä mehuissa taikka juomissa jossa kerrotaan korkeasta kofeiinipitoisuudesta esim.(19mg/100ml) ovat laneillamme, sekä nuorisotiloilla kiellettyjä.

Sallittuihin juomiin kuuluu mm. limut limsat virvoitusjuomat, mehut, kofeiinittomat bcaa/urheilujuomat.

Noudatamme laneilla pelien ikärajoja.

Voit tarkistaa pelien ikärajan sivustolta https://pegi.info/

 


Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen on päättynyt. 
Ota yhteyttä mahdollisiin lisäpaikkoihin:
Turo Aarnio, turo.aarnio@lohja.fi, Puh. 044 369 1490 (myös WhatsApp), Discord: @tursska#0001

Tärkeää: Laneille ilmoittaudutaan tällä sivulla täyttämällä ensimmäiseksi alla oleva lomake. Paikka maksetaan heti ilmoittautumisen onnistuttua Lohjan kaupungin verkkokaupassa Enkorassa. Tehty ilmoittautuminen poistetaan ilman erillistä muistutusta, jos maksua ei ole suoritettu vuorokauden sisällä. Emme palauta tehtyjä maksuja, jos ne on tehty ilman ilmoittautumista! Ilmoittautuminen on sitova, paikkaliput palautetaan vain sairastapauksissa terveydenhuollon todistusta vastaan.

Lyhyt ohje: Ilmoittaudu, maksa oikea tuote, tarkasta!

Täytä alla oleva lomake huolellisesti. Saat lomakkeen onnistuneesta lähettämisestä vahvistuksen tälle sivulle ja antamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten kirjoita sähköpostiosoite oikein ja ilman välilyöntiä osoitteen perässä! Päiväliput varataan alemmalla lomakkeella.

Maksa tuotteet heti ilmoittautumisen jälkeen. Tapahtumaan pääsee vain, jos ilmoittautumisen lisäksi on tehty maksu määräajassa. Siirry Lohjan kaupungin verkkokauppaan Enkoraan tälle sivulle tulevasta linkistä (lomakkeen lähettämisen jälkeen) tai ilmoittautumislomakkeelle kirjoittamaasi sähköpostiosoitteeseen saamastasi linkistä.

Kirjaudu Enkoran tunnuksilla sisään, jos olet aiemmin sellaiset tehnyt. Muussa tapauksessa luo ensin tunnus itsellesi.

Valitse oikeat LANIT-alkuiset tuotteet Lomatapahtumat-kategoriasta. Voit siirtää useampaa lipputyyppiä ostoskoriin, NE mitkä valitsit ilmoittautumisvaiheessa. Maksa kaikki tuotteet mieluusti kerralla. Varmista, että saat sähköpostiisi maksusta vahvistusviestin eli kuitin. Muuten maksu on jäänyt kesken. Voit yrittää uudelleen tai ottaa meihin yhteyttä. Jos maksua ei näy järjestelmässä vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta, vapautamme kurssipaikan toiselle nuorelle.

Koska tapahtuma kestää yön yli, tarvitsemme alaikäisten osallistujien osalta vanhempien luvan laneille osallistumista varten.