BASE-lanit

Uusia kavereita, uusia kokemuksia ja yhdessä pelaamista. Pelaamisen ei tarvitse olla yksin kotona tietokoneen ääressä olemista tai pelkästään netissä puheen välityksellä tapahtuvaa sosiaalista kanssakäymistä. Parhaimmillaan pelaaminen on, kun kaveri pelaa siinä vieressä. Lanit ovat pelaajien sosiaalinen tapahtuma, jossa tutustutaan ja ystävystytään kasvokkain.


Syyslanit 2022

21.-22.10.2022

(Muutokset mahdollisia)

Laneille voi tuoda oman koneen, konsolin tai muun pelivehkeen. Jos sinulla ei ole konetta, voit vuokrata Pelitalosta koneen käyttöösi lanien ajaksi. Salissa on pehmustetut puutuolit varattuna kaikille, mutta voit halutessasi tuoda oman tuolin. Laneilla järjestämme yhdessä pelaamisen lisäksi mm. erilaisia turnauksia, joihin pääsee halutessaan osallistumaan. Luvassa on palkintoja kärkisijoittujille.

Uutta laneilla! Päivälippu: klo 15-23

Päivälipulla pääset LAN-tapahtumaan sisälle, ja osallistumaan tarjoamaamme ohjeisohjelmaan, sekä kaikkii turnauksiin.

Ohjeisohjelmaa:

Super Smash Bros. Ultimate 1v1 -Turnaus
NHL23 -Turnaus
Konsoli-/retropelialue
Vive Pro VR-nurkkaus
Lohjan seurakunta esittelee figuureja
(Lisää tulossa)

Pöytäpaikan ottaneille tarjoamme halukkaille perjantaina yhden lämpimän aterian, ja lauantaiaamuna aamupalaa. Myös herkkuja on tarjolla. Omia eväitä saa tuoda. Osallistujien käytettävissä on jääkaappitilaa ja rajoitetusti pakastintilaa. Keittiötiloissa on ruuan valmistamiseen tarvittavat välineet, kaksi uunia ja mikroa.

Osallistujilla on mahdollisuus levätä lanien aikana hiljaisessa paikassa, mikäli alkaa väsyttää. Tilassa on käytettävissä makuualustoja, mutta esimerkiksi oma peitto ja tyyny on hyvä ottaa mukaan. Harjulassa on reilusti wc-tiloja ja keittiön yhteydessä suihku.

Lanit alkavat perjantaina klo 15. Ovet ovat suljettuina klo 23-07, tänä aikana laneilta ei pääse käymään ulkona. Ohjelma päättyy lauantaina kello 12. Sähköt ja netti sulkeutuu klo 13. Laneilta tulee poistua koneineen klo 14 mennessä.

Lan-toiminta on suunnattu 12-18 vuotiaille.

15€ – Pöytäpaikka salista (120x80cm) (sis. päivälippu)
10€ – Vuokrakone lanien ajaksi (heille joilla ei ole mahdollisuutta omaan koneeseen)
Pelitalon koneita on 8 kappaletta ja ne vuokrataan ilmoittautumisjärjestyksessä.
5€ – Päivälippu (sis. pääsy klo 15-23, kaikkiin ohjeisohjelmaan osallistuminen, sekä turnaukset)
Huom. Päivälippu ei sisällä konepaikkaa, eikä sen kanssa voi vuokrata lainakonetta.

Pöytäpaikkoja salissa 30 kpl
Päivälippuja myydään sen lisäksi 20 kpl

Kuva salista ja tuolista.

Lisätietoja Pelitalo Basen laneista:
Turo Aarnio, turo.aarnio@lohja.fi, Puh. 044 369 1490 (myös WhatsApp), Discord: @tursska#0001

Kaikki Pelitalo-ohjaajamme ovat tavoitettavissa myös Pelitalo Basen Discord-yhteisöstä. Voit kysyä myös sieltä lisää laneista.
Liity tästä Pelitalo Basen Discord-kanavalle.


Tärkeää laneista

Laneilla pätee samat säännöt kuin nuorisotiloilla.

Lanit ovat päihteetön tapahtuma. Energiajuomien nauttimisen suhteen on nollatoleranssi.

Kaikki energiajuomaksi lueteltavat, sekä mehuissa taikka juomissa jossa kerrotaan korkeasta kofeiinipitoisuudesta esim.(19mg/100ml) ovat laneillamme, sekä nuorisotiloilla kiellettyjä.

Sallittuihin juomiin kuuluu mm. limut limsat virvoitusjuomat, mehut, kofeiinittomat bcaa/urheilujuomat.

Noudatamme laneilla pelien ikärajoja.

Voit tarkistaa pelien ikärajan sivustolta https://pegi.info/

Laneilla on ehdoton 12-vuoden ikäraja.


Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen aukeaa 1.10.2022 klo 9:00

Lisätietoja ilmoittautumisesta Turolta. Lisätietoja ja apua ongelmatilanteissa Enkoran verkkokaupasta ja maksamisesta Mira Lillman, mira.lillman@lohja.fi, 050 553 2005

Tärkeää: Laneille ilmoittaudutaan tällä sivulla täyttämällä ensimmäiseksi alla oleva lomake. Paikka maksetaan heti ilmoittautumisen onnistuttua Lohjan kaupungin verkkokaupassa Enkorassa. Tehty ilmoittautuminen poistetaan ilman erillistä muistutusta, jos maksua ei ole suoritettu vuorokauden sisällä. Emme palauta tehtyjä maksuja, jos ne on tehty ilman ilmoittautumista! Ilmoittautuminen on sitova, paikkaliput palautetaan vain sairastapauksissa terveydenhuollon todistusta vastaan.

Lyhyt ohje: Ilmoittaudu, maksa oikea tuote, tarkasta!

Täytä alla oleva lomake huolellisesti. Saat lomakkeen onnistuneesta lähettämisestä vahvistuksen tälle sivulle ja antamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten kirjoita sähköpostiosoite oikein ja ilman välilyöntiä osoitteen perässä! Päiväliput varataan alemmalla lomakkeella.

Maksa tuotteet heti ilmoittautumisen jälkeen. Tapahtumaan pääsee vain, jos ilmoittautumisen lisäksi on tehty maksu määräajassa. Siirry Lohjan kaupungin verkkokauppaan Enkoraan tälle sivulle tulevasta linkistä (lomakkeen lähettämisen jälkeen) tai ilmoittautumislomakkeelle kirjoittamaasi sähköpostiosoitteeseen saamastasi linkistä.

Kirjaudu Enkoran tunnuksilla sisään, jos olet aiemmin sellaiset tehnyt. Muussa tapauksessa luo ensin tunnus itsellesi.

Valitse oikeat LANIT-alkuiset tuotteet Lomatapahtumat-kategoriasta. Voit siirtää useampaa lipputyyppiä ostoskoriin, NE mitkä valitsit ilmoittautumisvaiheessa. Maksa kaikki tuotteet mieluusti kerralla. Varmista, että saat sähköpostiisi maksusta vahvistusviestin eli kuitin. Muuten maksu on jäänyt kesken. Voit yrittää uudelleen tai ottaa meihin yhteyttä. Jos maksua ei näy järjestelmässä vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta, vapautamme kurssipaikan toiselle nuorelle.

Koska tapahtuma kestää yön yli, tarvitsemme alaikäisten osallistujien osalta vanhempien luvan laneille osallistumista varten.


Pöytäpaikan varaus

Lani-ilmoittautuminen

"*" näyttää pakolliset kentät

Paikkavalinta
Jos et ota pöytäpaikkaa, vaan haluat päivälipun. Tee päivälipun oma ilmoittautuminen sivuston alapuolella olevassa lomakkeesta.
Vuokrakone
Haluaisin tilaisuuteen lainakoneen. Tämä ei vielä varmista lainakoneen saantia. Ilmoittautumisen jälkeen saat lainakoneiden varauslinkin, jossa on realiaikainen saatavuustieto.

Osallistujan tiedot

Nimi*
Syntymäaika*

Huoltajan tiedot

Huoltajan nimi*
Puhelinnumero mistä voimme tavoittaa kiirrellisissä asioissa.
Huoltajan sähköposti*
Kirjoita käytössä oleva sähköpostiosoite, koska lähetämme lani-kirjeen tähän osoitteeseen. Varmista ettei sähköpostin perään jää välilyöntiä.
Toisen huoltajan nimi (vapaaehtoinen)
Puhelinnumero mistä voimme tavoittaa kiirrellisissä asioissa.
Suostumus*

Päivälippujen varaus

Päivälippu lanit

"*" näyttää pakolliset kentät

Paikkavalinta

Päivälippu on erillinen tuote, sitä ei tarvitse valita jos varaa itselleensä pöytäpaikka-lipun. Vuokrakonetta ei voi valita päivälipun kanssa.
Päivälippu 5€

Osallistujan tiedot

Nimi*
Syntymäaika*

Huoltajan tiedot

Huoltajan nimi*
Puhelinnumero mistä voimme tavoittaa kiirrellisissä asioissa.
Huoltajan sähköposti*
Kirjoita käytössä oleva sähköpostiosoite, koska lähetämme lani-kirjeen tähän osoitteeseen. Varmista ettei sähköpostin perään jää välilyöntiä.
Toisen huoltajan nimi (vapaaehtoinen)
Puhelinnumero mistä voimme tavoittaa kiirrellisissä asioissa.
Suostumus*