Nuorisovaltuusto

Mikä ihmeen nuorisovaltuusto?

Lohjan nuorisovaltuusto on kolmestatoista Lohjalla asuvasta tai opiskelevasta 13-22-vuotiaasta muodostuva vaikuttajaelin, joka pyrkii edistämään nuorten etua kunnallisessa päätöksenteossa. Nuorisovaltuuston toimikausi kestää kaksi vuotta, ja uusi nuva valitaan vaaleilla. Nuorisovaltuuston valinnassa pyritään ottamaan huomioon alueellinen edustavuus siten, että nuorisovaltuutetut valitaan mahdollisuuksien mukaan jokaisesta yläkoulusta sekä toisen asteen oppilaitoksesta.

Toimintaan voi tulla mukaan myös kesken nuorisovaltuustokauden. Mikäli olet vähääkään kiinnostunut nuorisovaltuuston toiminnasta tai siihen mukaan tulemisesta, otathan yhteyttä puheenjohtajaan. Tällä hetkellä kaikki varsinaisten jäsenten paikat ovat täynnä, mutta varajäseniä mahtuu mukaan! Nuorisovaltuusto on olemassa nuoria varten, joten kaikki ideat, kysymykset ja muut ajatukset ovat enemmän kuin toivottuja.

Seuraathan jo Nuorisovaltuustoa Instagramissa?

Yhteyden meihin saa joko Instagramin kautta tai lähettämällä sähköpostia puheenjohtajalle osoitteeseen anni.ida.nousiainen@gmail.com.


Nuorisovaltuuston kokoonpano

Anni Nousiainen – puheenjohtaja
Kaisa Sinivuori – varapuheenjohtaja
Ebba Wirtanen – sihteeri
Pinar Meskanen – rahastonhoitaja
Cecilia Ekroos
Joel Kronqvist
Samu Kupiainen
Joona Ekblad
Valtteri Miettinen
Kalle Piispa
Rania Mattila
Alva Wirtanen
Hilla Laukka

Varajäsenet:
Liina Kutja


Nuorisovaltuuston kokouspöytäkirjat

Vuosi 2021
Vuosi 2020
Vuosi 2019
Vuosi 2018
Vuosi 2017


Nuorisovaltuuston toimintasääntö

Toimintasääntö, päivitetty vuonna 2020


Nuorisovaltuuston lausunnot ja kannanotot vuodesta 2021 alkaen

Vuosi 2021