Etsivän työn ilmoitus tai yhteydenotto Ohjaamoon

Alla olevalla lomakkeella voit tehdä etsivän työn ilmoituksen tai vastaavan yhteydenoton muille Ohjaamon työntekijöille. Jos haluat lähettää ilmoituksen suojatusta sähköpostistasi, lähetä se osoitteeseen etsivat@lohja.fi. Voit myös tulostaa lomakkeen ja täyttää sen käsin. Lähetä tulostettu lomake osoitteeseen: Etsivän työn ilmoitus, Nuorisokeskus, Kullervonkatu 7, 08100 LOHJA.

Lakiperusta: Nuorisolain 3 luvun 11 § Tietojen luovuttaminen etsivälle nuorisotyölle.

HUOM! Etsivän nuorisotyön ilmoituksia ja yhteydenottoja Ohjaamoon ei käsitellä ajalla 22.12.-1.1.


Tärkeää

Älä lähetä arkaluonteisia tietoja, kuten henkilötunnusta, tällä lomakkeella. Anna vähintään yksi yhteystieto, ensisijaisesti puhelinnumero, jotta saamme nuoreen yhteyden.


  • Voit korvata +358 alun numerolla 0
  • Tähän voi kirjoittaa lähettäjän tietoja, lisätietoja nuoresta, tarkennuksia jne. Älä kirjoita arkaluonteisia tietoja, koska lomake ei ole salattu! Arkaluonteiset lisätiedot voit tarvittaessa kertoa puhelimitse.
  • Etsivän työn ilmoituksella annettuja tietoja voidaan siirtää etsivän työn ja Ohjaamon henkilökunnan välillä, jos lupa on annettu. Tietoja siirrettäisiin, jos ilmoituksen perusteella voidaan suoraan arvioida nuoren hyötyvän tietyn työntekijän (esim. Te-asiantuntija tai uraohjaaja) kanssa asioinnista.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.