Ajankohtaista

Olemme toistaiseksi tavoitettavissa seuraavasti poislukien kesälomat. Jos palvelusta tai toiminnasta ei ole kerrottu tällä sivulla, se jatkuu tavanomaiseen tapaan. Voit aina ottaa yhteyttä työntekijöihin ja varmistaa asian. Päivitämme tätä sivua aktiivisesti ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Huomioithan siis, että nämä tiedot voivat muuttua.

Ohjaamo-neuvonta palvelee arkisin ma-to klo 13-16

  • puhelimitse 044 369 4273
  • sähköpostitse nuorilohja@lohja.fi

Ohjaamoneuvonnassa on kesätauko 3.7.-19.7. jolloin palvelua ei ole saatavilla eikä etsivän työn ilmoituksia käsitellä.

Ohjaamo-neuvonta toimii yllä mainituilla poikkeusajan aukioloilla ja etäpalveluina 13.8. saakka, poislukien kesätauko.

Ohjaamo-neuvonta on tarkoitettu alle 30-vuotiaille lohjalaisille nuorille. Ohjaamo tarjoaa tietoa, tukea ja yksilöllistä ohjausta muun muassa koulutus-, harrastus- ja työllistymisasioissa.
Olemme Instagramissa @ohjaamolohja !
Katso Ohjaamon videotervehdys 9.-luokkalaisille täältä.

Ohjaamon työnsuunnittelija

Ohjaamon te-palvelut toteutetaan etänä, tapaamisia ei järjestetä toistaiseksi. Ohjaamon te-työnsuunnittelijaan voit olla yhteydessä puhelimitse 0295040465, sähköpostitse karita.tammelin@te-toimisto.fi tai jättämällä yhteydenottopyynnön Te-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa, jos sinulla on mahdollisuus käyttää sitä. Seuraa myös Te-palveluiden sivuja. Sieltä löydät ajantasaista tietoa ja esimerkiksi ohjeet työnhakijaksi ilmoittautumiseen poikkeustilanteessa. Palvelu kesätauolla 3.7.-12.7.

Nuorisotyö

Alueellinen nuorisotyö toimii toistaiseksi vain verkossa, löydät nuoriso-ohjaajat alla olevista kanavista. Voit myös olla yhteydessä suoraan tuttuun ohjaajaasi jos kaipaat tukea ja ohjausta tai muuten vain haluat jutella. Nuoriso-ohjaajien yhteystiedot ja käytettävissä olevat yhteydenottokanavat löydät tältä sivulta. Nuorisotilat avataan 17.8. alkaen.

Discord on videopeliyhteisölle suunniteltu teksti- ja puhechat-sovellus.
Voit käyttää Discordia selaimessa ilman latausta, tai ladattavalla ohjelmalla tai app:illä.
Nettinuokkarilla ohjaajat ylläpitävät keskustelua, järjestävät pelejä ja erilaisia kilpailuja aivan kuten nuorisotaloilla.
Liity mukaan linkistä: bit.ly/nettinuokkari

Twitch.tv on verkkosivu / mobiilisovellus, jolla voit seurata livekuvaa esimerkiksi pelaamisesta. Striimaamme eri moninpelejä sekä yksinpelejä osoitteessa www.twitch.tv/pelitalobase. Tule mukaan juttelemaan ja osallistumaan striimeihin meidän kanssa.

Lohjan kaupungin nuorisotyö on mukana myös pelikaveritoiminnassa!
Pelikaverit ovat koulutettuja vapaaehtoisia aikuisia, jotka pelaavat nuorten kanssa eri peleissä, joita nuoret pelaavat. Pelikavereilta löytyy Discord-serveri, jossa voi hakea itselleen peliseuraa niin pelikavereista kuin muista nuorista. Pelaamme nuorten kanssa pelejä, jotka ovat nuorille sopivia, eli K-18 pelejä ei voi pelikaverien kanssa pelata. Liity mukaan pelikaverien Discord serverille: http://bit.ly/pelikaverit

Ohjaajamme tekevät myös vuoroja Netarin pelistriimeihin ja Discord iltoihin.
Netari on valtakunnallinen nuorisotalo netissä. Siellä voi viettää aikaa, tavata kavereita ja jutella nuorisotyöntekijöiden sekä muiden luotettavien aikuisten kanssa. Tälle nuorisotalolle ovat tervetulleita ihan kaikki nuoret! Netarin Discord: https://discord.gg/uRUC8GZ Netarin Twitch: https://www.twitch.tv/netarifi
Netarin ajankohtaiset aukioloajat löydät osoitteesta: www.netari.fi

Olemme Instagramissa @nuori_lohja ja Facebookissa sivuna Nuori Lohja – Lohjan kaupungin nuorisotyö !

Kesän aikataulut (25.5. – 17.7.)
MA: Nettinuokkari 14-18
TI: Pelistriimi twitchissä 14-18
KE: Nettinuokkari 14-18
TO: Nettinuokkari 14-18
PE: Ulkoilemme! Seuraa instagramista mistä meidät löytää.

Nuoriso-ohjaajien yhteystiedot:

19.6.-19.7. lomalla ovat Olavi, Jouni, Jasmine

Taisto Soini
Puhelin/Whatsapp:  050 518 9055
Facebook: Nuoriso-ohjaaja Taisto Soini
Instagram: tasokkeli
Olavi Turpeinen
Puhelin/Whatsapp: 044 369 1450
Facebook: Olavi Nuoriso-ohjaaja Turpeinen
Instagram: nuorilohja_olavi
Jimi Kiviniemi
Puhelin/Whatsapp: 044 374 4374
Facebook: Jimbo Kiviniemi
Instagram: jimbokivi
Aki Hauhia
Puhelin/Whatsapp:  050 308 6294
Facebook: Nuoriso-ohjaaja Aki Hauhia
Instagram: akiohjaaja
Snapchat: ohjaaja_aki
Anni Juntunen
Puhelin/Whatsapp:  050 325 5169
Facebook: Anni Nuorisotäti
Instagram: Nuorisotäti
Jasmine Kajander
Puhelin/Whatsapp:  050 596 5697
Facebook: Jassu Mahtava
Instagram: jassumahtava
Jouni Silventoinen
Puhelin/Whatsapp: 044 374 4369
Facebook: Nuorisotyöntekijä Jouni Silventoinen
Instagram: jounimesta
Snapchat: routiomesta

Erityisnuorisotyö

Erityisnuorisotyöntekijät ovat kesälomalla seuraavasti: Anna Sainio 22.6.-19-7., Jenni Laaksonen 19.6.- 26.7., Nelli Taskinen 26.6.-21.7.2020.

Palaamme toimintoihimme kesälomien jälkeen. Aurinkoisia kesäpäiviä!

Löydät erkat alla olevista kanavista. Ota yhteyttä, jos haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai vaikka ihan muuten vaan.

Instagramissa erityisnuorisotyöntekijät tuottavat mm. rentoutumiseen, ahdistuksenhallintaan, seksuaalisuuteen ja hyvinvointiin liittyvää sisältöä. Lisäksi löydät sieltä tietoa tulevista ryhmistä ja kanavista, mm Discordista. Erkkojen ig kanava on @erkat_lohja. Tämän lisäksi jokaisella erityisnuorisotyöntekijällä on myös oma ig kanavansa, löydät ne jokaisen omasta esittelystä alta.

Erkat ovat myös Discordissa! Voit käyttää Discordia selaimessa ilman latausta tai ladattavalla ohjelmalla, tai puhelinsovelluksella. Discordissa voit osallistua keskusteluun anonyyminä.
Erityisnuorisotyö pitää Discordissa erkkakahvilaa. Liity mukaan linkistä https://bit.ly/kahvipöytä. Molemmissa voit jutella paikalla olevien erkkojen kanssa maailman menosta, pienistä tai suuremmistakin huolista tai vaikka vaan säästä. Me erkat ollaan siellä sua varten!

Sateenkaarinuorten omalle Discordkanavalle saat liittymiskoodin Annalta, kuten myös lisätietoja (katso yhteystiedot alta).

Anna Sainio
Puhelin/Whatsapp: 044 357 3222
Facebook: Anna Erkka
Instagram: anna_erkka
Helena Sipiläinen
Puhelin/Whatsapp: 050 521 1049
Facebook: Nuorisokeskuksen päihdetyöntekijä Helena
Instagram: hellundeeros
Jenni Laaksonen
Puhelin/Whatsapp: 044 467 5235
Facebook: Erityisnuorisotyöntekijä Jenni Laaksonen
Instagram: erityisnuorisotyontekija_jenni
Nelli Taskinen
Puhelin/Whatsapp: 044 374 0054
Facebook: Erityisnuorisotyöntekijä Nelli
Instagram: nuorilohja_nelli
Snapchat: Erkkanelli

Nuorisoperheneuvola

Poikkeuksellinen puhelinaika, lisätietoja https://www.nuorilohja.fi/?house=nuoriso-perheneuvola

Nuorten neuvonta

Palvelut toimivat Harjulassa normaalisti. Tavallisesta poiketen käynti ajanvarausvastaanotoille D-oven kautta. https://www.nuorilohja.fi/?house=nuorten-ehkaisy-ihmissuhde-seksuaalineuvonta 

Toimintakeskus Harjula

Tila- ja välinevuokraus
Toimintakeskus Harjula on avautunut asiakkaille 1.6. alkaen.  Voit varata tilojamme ja välineistöämme vuokralle. Noudatamme valtioneuvoston antamia linjauksia toiminnassamme, joten tutustuthan päivitettyihin rajoituksiin ennen tilojemme varaamista, kiitos. Huomioithan hyvän käsi- ja yskimishygienian asioidessasi, etkä asioi meillä sairaana. Noudatamme edelleen periaatetta, että peruutettaviin varauksiin ei sovelleta Harjulan peruutusehtoa. Toisin sanoen myös 14 vrk sisällä olevien varausten peruutukset ovat maksuttomia, jos peruutus johtuu kulloinkin voimassa olevista rajoitustoimista. Ilmoitathan meille mikäli perut tekemiäsi 1.6. alkaen olevia varauksia, kiitos.

Bänditoiminta
Bänditoiminta on alkanut 1.6. kesäajan käytänteillä. Bändikämppää ja studiota voivat käyttää täysi-ikäiset nuoret, jotka ovat osallistuneet toimintaan aiemmin. Tilojen käytöstä kesäaikana tulee sopia työntekijän kanssa. Tiloissa noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Tiloihin ei saa tulla sairaana.