Ajankohtaista

Jos palvelusta tai toiminnasta ei ole kerrottu tällä sivulla, se jatkuu tavanomaiseen tapaan. Voit aina ottaa yhteyttä työntekijöihin ja varmistaa asian. Päivitämme tätä sivua aktiivisesti ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Huomioithan siis, että nämä tiedot voivat muuttua.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia.
Tiloissamme on maskisuositus!

Nuorisotilat ovat suljettuina 8.3.-30.4.2021 välisen ajan

Kansallisten suositusten mukaisesti myös Lohjalla keskeytetään nuorisotaloilla tapahtuva toiminta. Nuorisotyön kaikki nuorisotilat siirtyvät verkkoon, Discord-alustalle. Alle 12 -vuotiaiden kerhotoiminnat jatkuvat terveys- ja turvallisuussuositukset huomioon ottaen.

Poikkeukselliset järjestelyt yksittäisissä palveluissa

Ohjaamon TE-asiantuntija

Ohjaamon TE-palvelut toteutetaan etänä, tapaamisia ei järjestetä toistaiseksi. Ohjaamon TE-asiantuntijaan voit olla yhteydessä puhelimitse 0295040465, sähköpostitse karita.tammelin@te-toimisto.fi tai jättämällä yhteydenottopyynnön Te-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa, jos sinulla on mahdollisuus käyttää sitä. Seuraa myös Te-palveluiden sivuja. Sieltä löydät ajantasaista tietoa ja esimerkiksi ohjeet työnhakijaksi ilmoittautumiseen poikkeustilanteessa.

Erityisnuorisotyö

Löydät erkat alla olevista kanavista. Ota yhteyttä, jos haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai vaikka ihan muuten vaan.

Instagramissa erityisnuorisotyöntekijät tuottavat mm. rentoutumiseen, ahdistuksenhallintaan, seksuaalisuuteen ja hyvinvointiin liittyvää sisältöä. Lisäksi löydät sieltä tietoa tulevista ryhmistä ja kanavista, mm Discordista. Erkkojen ig kanava on @erkat_lohja. Tämän lisäksi jokaisella erityisnuorisotyöntekijällä on myös oma IG-kanavansa: anna_erkka & nuorilohja_nelli & hellundeeros

Facebookista löydät erityisnuorisotyöntekijät nimillä Anna Erkka & Nuorisokeskuksen päihdetyöntekijä Helena & Erityisnuorisotyöntekijä Nelli. Nellin löydät SnapChatista nimellä Erkkanelli.

Erkat ovat myös Discordissa! Voit käyttää Discordia selaimessa ilman latausta tai ladattavalla ohjelmalla, tai puhelinsovelluksella. Discordissa voit osallistua keskusteluun anonyyminä. Erityisnuorisotyö pitää Discordissa erkkakahvilaa ja kohtaamispaikkaa keskiviikkoisin, muina aikoina kanavat ovat kiinni.

Kohtaamispaikka on auki keskiviikkoisin klo 10:30-12, voit liittyä tästä mukaan kohtaamispaikkaan. Muista kuitenkin pyytää käyttöoikeudet erityisnuorisotyöntekijältä. KOhtaamispaikassa voit jutella työntekijän kanssa joko yksityisviestillä tai yleisessä keskustelussa. Mukana keskustelussa voi olla myös nuorisokeskuksen muita työntekijöitä ja vaikkapa naapurikuntien nuorisotyöntekijöitä.

Erkkakahvilaan pääset keskustelemaan keskiviikkoisin klo 15-18, voit liittyä mukaan tästä. Molemmissa voit jutella paikalla olevien erkkojen kanssa maailman menosta, pienistä tai suuremmistakin huolista tai vaikka vaan säästä. Me erkat ollaan siellä sinua varten! Sateenkaarinuorten omalle Discord-kanavalle saat liittymiskoodin Annalta, kuten myös lisätietoja.

Nuorten neuvonta

Käynti ajanvarausvastaanotoille D-oven kautta.

Toimintakeskus Harjula

Toimintakeskus Harjula toimii rajoitusten ja suositusten puitteissa, lisätietoja saat Harjulan sivulta. Toimitamme tiedotteet tilojamme varanneille. Ystävällisesti pyydämme mahdollisuuksien mukaan asioimaan ensisijaisesti sähköisten välineiden välityksellä tai puhelimitse, kun haluat varata tiloja tai välineistöä.