Ajankohtaista

Jos palvelusta tai toiminnasta ei ole kerrottu tällä sivulla, se jatkuu tavanomaiseen tapaan. Voit aina ottaa yhteyttä työntekijöihin ja varmistaa asian.

Päivitämme tätä sivua aktiivisesti ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Huomioithan siis, että nämä tiedot voivat muuttua.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia.

 

Ohjaamon työnsuunnittelija

Ohjaamon te-palvelut toteutetaan etänä, tapaamisia ei järjestetä toistaiseksi. Ohjaamon te-työnsuunnittelijaan voit olla yhteydessä puhelimitse 0295040465, sähköpostitse karita.tammelin@te-toimisto.fi tai jättämällä yhteydenottopyynnön Te-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa, jos sinulla on mahdollisuus käyttää sitä. Seuraa myös Te-palveluiden sivuja. Sieltä löydät ajantasaista tietoa ja esimerkiksi ohjeet työnhakijaksi ilmoittautumiseen poikkeustilanteessa.

Erityisnuorisotyö

Löydät erkat alla olevista kanavista. Ota yhteyttä, jos haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai vaikka ihan muuten vaan.

Instagramissa erityisnuorisotyöntekijät tuottavat mm. rentoutumiseen, ahdistuksenhallintaan, seksuaalisuuteen ja hyvinvointiin liittyvää sisältöä. Lisäksi löydät sieltä tietoa tulevista ryhmistä ja kanavista, mm Discordista. Erkkojen ig kanava on @erkat_lohja. Tämän lisäksi jokaisella erityisnuorisotyöntekijällä on myös oma ig kanavansa, löydät ne jokaisen omasta esittelystä alta.

Erkat ovat myös Discordissa! Voit käyttää Discordia selaimessa ilman latausta tai ladattavalla ohjelmalla, tai puhelinsovelluksella. Discordissa voit osallistua keskusteluun anonyyminä.
Erityisnuorisotyö pitää Discordissa erkkakahvilaa maanantaisin klo 15-17. Liity mukaan linkistä https://bit.ly/kahvipöytä. Molemmissa voit jutella paikalla olevien erkkojen kanssa maailman menosta, pienistä tai suuremmistakin huolista tai vaikka vaan säästä. Me erkat ollaan siellä sua varten!

Sateenkaarinuorten omalle Discordkanavalle saat liittymiskoodin Annalta, kuten myös lisätietoja (katso yhteystiedot alta).

Anna Sainio
Puhelin/Whatsapp: 044 357 3222
Facebook: Anna Erkka
Instagram: anna_erkka
Helena Sipiläinen
Puhelin/Whatsapp: 050 521 1049
Facebook: Nuorisokeskuksen päihdetyöntekijä Helena
Instagram: hellundeeros
Jenni Laaksonen
Puhelin/Whatsapp: 044 467 5235
Facebook: Erityisnuorisotyöntekijä Jenni Laaksonen
Instagram: erityisnuorisotyontekija_jenni
Nelli Taskinen
Puhelin/Whatsapp: 044 374 0054
Facebook: Erityisnuorisotyöntekijä Nelli
Instagram: nuorilohja_nelli
Snapchat: Erkkanelli

Nuorten neuvonta

Käynti ajanvarausvastaanotoille D-oven kautta. https://www.nuorilohja.fi/?house=nuorten-ehkaisy-ihmissuhde-seksuaalineuvonta 
Nuorten neuvonta on kiinni 28.-31.12.2020.

Toimintakeskus Harjula

Lomailemme 23.12.-6.1. jolloin tila- tai välinevuokausta ei ole saatavilla. Harjulan ovet ovat suljettuina eikä asiakaspalvelua ole saatavilla. Ennakkoon sovitut tilavaraukset ovat voimassa.

Toimintakeskus Harjulan palvelut eli tila- ja välinevuokraukset jatkuvat. Tilavarauksessa rajoitamme tiloissamme samanaikaisesti oleskelevien ihmisten määrää ja osallistujien liikkumista, jotta toimintaa voidaan järjestää turvallisesti. Tarkemmat ohjeistukset on toimitettu tilojamme varanneille. Voit lukea tiedotteen kokonaisuudessaan täältä.
Tilojamme varanneille on toimitettu 27.10.2020 koonti Lohjan kaupungin ajankohtaisista tiedotteista. Voit lukea tiedotteen täältä.

Ystävällisesti pyydämme mahdollisuuksien mukaan asioimaan ensisijaisesti sähköisten välineiden välityksellä tai puhelimitse, kun haluat varata tiloja tai välineistöä. Kiitos.

Huomioithan seuraavat asiat:

  • Tulethan paikalle vain terveenä. Ethän tule tiloihin jos lähipiirissäsi on flunssaoireita.
  • Pidä turvaväli.
  • Noudata hyvää yskimis- ja aivastamishygieniaa.
  • Kädet tulee pestä huolellisesti ja käyttää käsidesiä ennen ja jälkeen toimintaan osallistumisen tai asioinnin.
  • Suosittelemme käyttämään maskia.