Ajankohtaista

Olemme toistaiseksi tavoitettavissa seuraavasti. Jos palvelusta tai toiminnasta ei ole kerrottu tällä sivulla, se jatkuu tavanomaiseen tapaan. Voit aina ottaa yhteyttä työntekijöihin ja varmistaa asian.
Päivitämme tätä sivua tilanteen edetessä ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Huomioithan siis, että nämä tiedot voivat muuttua!

Ohjaamo-neuvonta palvelee arkisin ma-pe klo 13-16 ja ke klo 18 saakka

  • puhelimitse 044 369 4273
  • sähköpostitse nuorilohja@lohja.fi
  • chatin kautta nuorilohja.fi

Ohjaamo-neuvonta on tarkoitettu alle 30-vuotiaille lohjalaisille nuorille. Ohjaamo tarjoaa tietoa, tukea ja yksilöllistä ohjausta muun muassa koulutus-, harrastus- ja työllistymisasioissa.
Olemme Instagramissa @ohjaamolohja !

Ohjaamon terveydenhoitaja

Ohjaamon terveydenhoitajan palvelut toimivat Harjulassa normaalisti. Käynti ajanvarausvastaanotoille D-oven kautta. https://www.nuorilohja.fi/?house=terveydenhoitaja

Ohjaamon työnsuunnittelija

Kaikki tapaamiset ajanvarauksella tai ilman on peruttu 13.4. asti.

Te-työnsuunnittelijan tavoitat puhelimitse p. 0295040465 tai sähköpostilla karita.tammelin@te-toimisto.fi. Voit jättää työntekijälle myös yhteydenottopyynnön Te-palveluiden verkkopalvelussa, Oma asioinnissa. Seuraa myös Te-palveluiden sivuja. Sieltä löydät ajantasaista tietoa ja esimerkiksi ohjeet työnhakijaksi ilmoittautumiseen poikkeustilanteessa.

Nuorisotyö

Alueellinen nuorisotyö toimii toistaiseksi vain verkossa, löydät nuoriso-ohjaajat alla olevista kanavista. Voit myös olla yhteydessä suoraan tuttuun ohjaajaasi jos kaipaat tukea ja ohjausta tai muuten vain haluat jutella. Nuoriso-ohjaajien yhteystiedot ja käytettävissä olevat yhteydenottokanavat löydät tältä sivulta.

Discord on videopeliyhteisölle suunniteltu teksti- ja puhechat-sovellus.
Voit käyttää Discordia selaimessa ilman latausta, tai ladattavalla ohjelmalla taikka app:illä.
Nettinuokkarilla ohjaajat ylläpitävät keskustelua, järjestävät pelejä ja erilaisia kilpailuja aivan kuten nuorisotaloilla.
Liity mukaan linkistä: https://discordapp.com/invite/5da9jck

Twitch.tv on verkkosivu / mobiilisovellus, jolla voit seurata livekuvaa esimerkiksi pelaamisesta. Lohjan kaupungin nuorisotyö striimaa eri moninpelejä sekä yksinpelejä osoitteessa www.twitch.tv/pelitalobase. Tule mukaan juttelemaan ja osallistumaan striimeihin meidän kanssa.

Lohjan kaupungin nuorisotyö on mukana myös pelikaveritoiminnassa!
Pelikaverit ovat koulutettuja vapaaehtoisia aikuisia, jotka pelaavat nuorten kanssa eri peleissä, joita nuoret pelaavat. Pelikavereilta löytyy Discord-serveri, jossa voi hakea itselleen peliseuraa niin pelikavereista kuin muista nuorista. Pelaamme nuorten kanssa pelejä, jotka ovat nuorille sopivia, eli k-18 pelejä ei voi pelikaverien kanssa pelata. Liity mukaan pelikaverien discord serverille: http://bit.ly/pelikaverit

Ohjaajamme tekevät myös vuoroja Netarin pelistriimeihin ja Discord iltoihin.
Netari on valtakunnallinen nuorisotalo netissä. Siellä voi viettää aikaa, tavata kavereita ja jutella nuorisotyöntekijöiden sekä muiden luotettavien aikuisten kanssa. Tälle nuorisotalolle ovat tervetulleita ihan kaikki nuoret! Netarin Discord: https://discord.gg/uRUC8GZ Netarin Twitch: https://www.twitch.tv/netarifi
Netarin ajankohtaiset aukioloajat löydät osoitteesta: www.netari.fi

Olemme Instagramissa @nuori_lohja ja Facebookissa sivuna Nuori Lohja – Lohjan kaupungin nuorisotyö !

Viikko 14 Lohjan nuorisotyö verkossa

MAANANTAI 30.3. Pelitalo Basen pelistriimi twitchissä klo 15-18 klo 15-17

Nettinuokkari Discordissa klo 15-18

Netaristriimi twitchissä klo 18-20 17-19, Layers of Fear

TIISTAI 31.3.

Pelitalo Basen pelistriimi twitchissä klo 15-18

Nettinuokkari Discordissa klo 15-18

Netarin Twitch 18-20 + Discord 20-22

KESKIVIIKKO 1.4.

Pelitalo Basen pelistriimi twitchissä klo 15-18

Nettinuokkari Discordissa klo 15-18

TORSTAI 2.4.

Nettinuokkari Discordissa klo 15-18

Twitch toive-striimi 15-18

Netarin Twitch 18-20 + Discord 20-22

PERJANTAI 3.4.

Nettinuokkari teemapäivä klo 15-18, teemat vaihtuu viikottain mm. nettibilisturnaus, kahoot ym. Toiveita otetaan vastaan!

Nuoriso-ohjaajien yhteystiedot:

Taisto Soini
Puhelin/Whatsapp:  050 518 9055
Facebook: Nuoriso-ohjaaja Taisto Soini
Instagram: tasokkeli
Olavi Turpeinen
Puhelin/Whatsapp: 044 369 1450
Facebook: Olavi Nuoriso-ohjaaja Turpeinen
Instagram: nuorilohja_olavi
Jimi Kiviniemi
Puhelin/Whatsapp: 044 374 4374
Facebook: Jimbo Kiviniemi
Instagram: jimbokivi
Aki Hauhia
Puhelin/Whatsapp:  050 308 6294
Facebook: Nuoriso-ohjaaja Aki Hauhia
Instagram: akiohjaaja
Snapchat: ohjaaja_aki
Anni Juntunen
Puhelin/Whatsapp:  050 325 5169
Facebook: Anni Nuorisotäti
Instagram: Nuorisotäti
Jasmine Kajander
Puhelin/Whatsapp:  050 596 5697
Facebook: Jassu Mahtava
Instagram: jassumahtava
Jouni Silventoinen
Puhelin/Whatsapp: 044 374 4369
Facebook: Nuorisotyöntekijä Jouni Silventoinen
Instagram: jounimesta
Snapchat: routiomesta

Nuorisotyöpaja Tuuma

Sairaalatie 4 tontti on suljettu. Tuuman henkilökunta on etäyhteydessä pajan nuoriin ja tarjoaa tukea arjen haasteisiin. Ohjaajat tavoittaa puhelimitse, Whatsappissa, sosiaalisessa mediassa sekä sähköpostitse.

Ota yhteyttä Tuuman työntekijöihin, niin saat linkin Nuorisotyöpaja Tuuman Discord kanavalle ja sinut liitetään halutessasi Whatsapp-ryhmään.

Luovan toiminnan ryhmä järjestetään etänä.

Erityisnuorisotyö

Erityisnuorisotyö tapaa tällä hetkellä asiakkaita etäyhteyden kautta.  Löydät erkat alla olevista kanavista. Ota yhteyttä, jos haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai vaikka ihan muuten vaan.

Instagramissa erityisnuorisotyöntekijät tuottavat mm. rentoutumiseen, ahdistuksenhallintaan, seksuaalisuuteen ja hyvinvointiin liittyvää sisältöä. Lisäksi löydät sieltä tietoa tulevista ryhmistä ja kanavista, mm Discordista. Erkkojen ig kanava on @erkat_lohja. Tämän lisäksi jokaisella erityisnuorisotyöntekijällä on myös oma ig kanavansa, löydät ne jokaisen omasta esittelystä alta.

Erkat ovat myös Discordissa! Voit käyttää Discordia selaimessa ilman latausta tai ladattavalla ohjelmalla, tai puhelinsovelluksella. Discordissa voit osallistua keskusteluun anonyyminä.
Erityisnuorisotyö pitää Discordissa joka arkipäivä erkkakahvilaa klo 8-9 sekä klo 13-16. Liity mukaan linkistä https://discord.gg/dRg8BVH. Aamukahvila ja kohtaamispaikka aukeavat perjantaina 27.3.  Molemmissa voit jutella paikalla olevien erkkojen kanssa maailman menosta, pienistä tai suuremmistakin huolista tai vaikka vaan kevään etenemisestä. Me erkat ollaan siellä sua varten!

Sateenkaarinuorten oma Discordkanava aukeaa viikolla 14, lisätietoja ja liittymiskoodin saat Annalta (katso yhteystiedot alta).

Anna Sainio
Puhelin/Whatsapp: 044 357 3222
Facebook: Anna Erkka
Instagram: anna_erkka
Helena Sipiläinen
Puhelin/Whatsapp: 050 521 1049
Facebook: Nuorisokeskuksen päihdetyöntekijä Helena
Instagram: hellundeeros
Jenni Laaksonen
Puhelin/Whatsapp: 044 467 5235
Facebook: Erityisnuorisotyöntekijä Jenni Laaksonen
Instagram: erityisnuorisotyontekija_jenni
Nelli Taskinen
Puhelin/Whatsapp: 044 374 0054
Facebook: Erityisnuorisotyöntekijä Nelli
Instagram: nuorilohja_nelli
Snapchat: Erkkanelli

Nuorisoperheneuvola

Poikkeuksellinen puhelinaika, lisätietoja https://www.nuorilohja.fi/?house=nuoriso-perheneuvola

Nuorten neuvonta

Palvelut toimivat Harjulassa normaalisti. Tavallisesta poiketen käynti ajanvarausvastaanotoille D-oven kautta. https://www.nuorilohja.fi/?house=nuorten-ehkaisy-ihmissuhde-seksuaalineuvonta 

Nuorten psykiatrinen sairaanhoitaja

Asiakkaiden varatut ajat ovat voimassa edelleen, ellei aikaasi peruta erikseen. Voit olla työntekijään yhteydessä, jos haluat sinulle varatun tapaamisen järjestettävän etäyhteydellä. https://www.nuorilohja.fi/?house=psykiatrinen-sairaanhoitaja

Toimintakeskus Harjula

Rajoitustoimien jatkuessa Toimintakeskus Harjulan tila- ja välinevuokraus on tauolla 18.3.-13.5.2020 eli kaikki varaukset on peruttu, eikä uusia varauksia tehdä. Bänditoiminta on myös tauolla. Tehtyjen varausten peruutuksiin ei sovelleta Harjulan peruutusehtoa. Toisin sanoen myös 14 vrk sisällä olevien varausten peruutukset ovat maksuttomia.
Toimintakeskus Harjulan ovet ovat suljettuina. Palvelemme asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja muiden sähköisten kanavien kautta.

Lisätietoja Harjulan henkilökunnalta:
vastaava ohjaaja mira.lillman@lohja.fi ja 050-5532005
vahtimestari turo.aarnio@lohja.fi ja 044-3691490