Ajankohtaista

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Tutustuthan Lohjan kaupungin rajoituksiin ja suosituksiin Lohjan kaupungin verkkosivuilta (avautuu uuteen ikkunaan).

Kesäsetelit

Kaikki Kesäsetelit on jaettu. Lisätietoja Kesäsetelistä Avustukset-sivulta.

Kesäleirit

Tietoa kesäleireistä ja ilmoittautuminen Kesäleirit-sivulla.

Nuorten neuvonta

Käynti ajanvarausvastaanotoille D-oven kautta. Lisätietoja palvelusta ja ohjeet ajanvaraukseen Nuorten ehkäisy-, ihmissuhde- ja seksuaalineuvonnan sivulta.

Kesäajan 2022 aukioloajat

  • Ohjaamo-neuvonta palvelee kesäajalla 1.6.-31.8. ti-to klo 13-16. Ohjaamon ja etsivän työn ilmoituksia voi tehdä koko kesän ajan, mutta niihin vastaamisessa on viiveitä. Ohjaamo-neuvonta ja Ohjaamo ovat suljettu 31.5., 23.6. sekä 11.-24.7. Tänä aikana ilmoituksia ei käsitellä.
  • Nuorisoperheneuvola on suljettuna 4.-17.7. Muutoin kesällä nuorisoperheneuvolan neuvontapuhelin palvelee asiakkaaksi ilmoittautumisten suhteen normaalisti ma ja ke klo 12-13. Oman työntekijän kanssa ajanvaraukset sovitusti.
  • Toimintakeskus Harjula palvelee rajoitetusti kesä-elokuun ajan. Ennakkoon sovitut tila- ja välinevuokraukset ovat voimassa. Bändikämpälle ja studioon voi tulla uusia soittamisesta tai musiikin tekemisestä kiinnostuneita nuoria elokuusta alkaen.
  • Nuorisotalot ovat avoinna viikon 20, jonka jälkeen ne ovat pääsääntöisesti suljettuina. Ilmoitamme yksittäisistä aukioloajoista sosiaalisen median kanavissamme. Nuorisotalomme avautuvat jälleen elokuussa viikolla 33.
  • Sairaalatiellä sijaitseva Moottoripaja on avoinna normaalein aukioloajoin lauantaisin kesäkuun ajan. Heinäkuussa Moottoripaja on kiinni.