Ajankohtaista

Kesän aukiolot

Nuorisokeskuksessa palvellaan kesän aikana palvelukohtaisesti. Kesällä työskennellään paljon leireillä ja muissa työympäristöissä kuin tavanomaisella työpisteellä. Huomioithan, että estymistilanteissa nämä tiedot saattavat muuttua.

Ohjaamon ja Nuorisokeskuksen puhelin (044 369 4273) ja Ohjaamo-neuvonta ovat suljettuina 7.7.-7.8. eikä tänä aikana käsitellä Etsivän työn ilmoituksia.

Toimintakeskus Harjulan asiakaspalvelu on suljettu 7.-23.7. Muina aikoina tavoitat ainakin toisen Harjulan työntekijöistä.

Harjulan kiinteistön (Lohjan Nuorisokeskus, Ohjaamo Lohja ja Toimintakeskus Harjula) ulko-ovet ovat suljettuina viikot 25-31 eli 19.6.-6.8. Sovituille ajanvarauksille tai tapaamisiin saapuvat asiakkaat noudetaan ovelta.


Nuorten neuvonta

Käynti ajanvarausvastaanotoille D-oven kautta. Lisätietoja palvelusta ja ohjeet ajanvaraukseen Nuorten ehkäisy-, ihmissuhde- ja seksuaalineuvonnan sivulta. 1.9.2022 on alkanut alle 25-vuotiaiden maksuttoman ehkäisyn kokeilu Hangon, Vihdin, Karkkilan, Kirkkonummen ja Lohjan alueilla.


Palveluita siirtyi hyvinvointialueelle 1.1.2023

Lohjan Nuorisokeskuksessa ja Ohjaamossa toimivia palveluita siirtyi Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen hallinnoitaviksi. Tämä näkyy lähinnä työntekijöiden sähköpostiosoitteiden muuttumisena. Muista osoitteistamme poikkeavat sähköpostiosoitteet on mainittu henkilön kohdalla.