Toimintakeskus Harjula

Toimintakeskus Harjula

Toimintakeskus Harjula on näyttävä ja monipuolinen tilaisuuksien, juhlien ja kokouksien pitopaikka Lohjan keskustassa. Harjula on rakennettu 1920-luvulla ja peruskorjattu 2000-luvun alkupuolella kunnioittaen talon henkeä ja alkuperäistä tyyliä. Harjulaa remontoitiin Nuorisokeskusta varten 2016-2017. Harjulassa toimii monta erilaista toimijaa: Nuorisokeskuksessa nuorten palveluiden työntekijöitä ja Toimintakeskuksessa erilaisia käyttäjäryhmiä. Tiloissa sijaitsee myös nuorisokahvila Dixi. Toimintakeskus Harjulan palveluihin kuuluu myös välinevuokraus.
Piha-alueella on muutamia parkkipaikkoja kiinteistössä asioiville, ja viereinen pysäköintialue on tarkoitettu Harjulan työntekijöille ja myös asiakkaille. Pääoven edessä on kaksi inva-paikkaa, joista toinen on varattu arkisin klo 8-16. Harjulassa on invahissi, jolla pääsee kulkemaan 1. ja 2. kerroksen välillä mm. pääaulasta juhlasaliin ja Dixin yläkertaan. Tiloihin on mahdollista tilata erillinen dataprojektori ja valkokangas, kannettava tietokone, ja fläppitaulu.

Kanerva-sali (Juhlasali) sopii suuriin tilaisuuksiin, ja siellä on näyttämö ja tilauksesta 107-paikkainen kasettikatsomo. Käytettävissä on pöytiä ja tuoleja. Tilassa on kannettava tietokone, internetyhteys, äänentoisto, teatterivalot, sekä kiinteästi asennettu dataprojektori valkokankaineen. Muistathan tilata tarvitsemasi välineistön tilaa varatessasi, vaikka se kuuluisi kiinteästi tilaan eikä toisi lisäkustannusta tilavuokraan, kiitos. Juhlasalin tilaan kuuluu myös kaksi pukuhuonetta ja keittiö on tilan välittömässä läheisyydessä.
Dixi-kahvio (yläkerta) on kahviotyylinen tila, jossa voidaan järjestää muutaman kymmenen ihmisen tilaisuuksia tai kahviotoimintaa. Tilasta on suora pääsy keittiöön, 2. kerroksen aulaan vie pariovet ja Dixin alakertaan kierreportaat. Dixiä vuokrataan rajoitetusti.
Keittiön käyttö kuuluu osana tilavarausta Kanerva-salin käyttäjille. Keittiössä on käytettävissä täysi keittiövarustus, tarjoiluastioita, sekä ruokailu- ja kahviastiasto noin 90 henkilölle. Keittiössä on nopeatoiminen tiskikone sekä isompi kahvinkeitin, johon on talon puolesta suodatinpussit.
Dixi-nuokkari (alakerta) on nuorisotila-tyylinen rento tila, jossa on mahdollisuus pelata biljardia tai katsella tv:tä. Tilassa on pieni keittiönurkkaus: jääkaappi, vesipiste, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Dixiä vuokrataan rajoitetusti.

Orvokissa (Kokoushuone 2) on vesipiste, kahvin- ja vedenkeittimet, sekä mikroaaltouuni. Tilassa on fläppitaulu, internetyhteys, kiinteä dataprojektori ja valkokangas, sekä tietokonetelakka. Orvokki sopii noin 12 henkilön kokouksille. Lisäksi tilassa on sohvanurkkaus.

 

 

Vuokossa (Neuvotteluhuone) on kahvin- ja vedenkeittimet. Tilassa on fläppitaulu, internetyhteys, kiinteä dataprojektori ja valkokangas, sekä tietokonetelakka. Vuokon pöydät saa järjestettyä luokkahuonemuotoon, jolloin tilaan mahtuu 12 henkilöä seuraamaan esimerkiksi opetusta. Lisäksi tilassa on pyöreiden pöytien nurkkaus noin 2-4 henkilölle sekä tilan etuosan kaksi opettajanpöytää. Tila sopii erityisesti pieniin koulutustilaisuuksiin.

 

 

Harjulaesite

Tilojen varaaminen

Täytä käyttövuoroanomus PDFWord ja palauta se postitse tai tuomalla paikan päälle osoitteeseen Harjula, Kullervonkatu 7, 08100 Lohja.
Täytä käyttövuoroanomus sähköisessä muodossa Word ja palauta se sähköpostitse osoitteeseen mira.lillman@lohja.fi.

Käyttövuoroanomuksesta tehdään päätös, jolloin mahdollisesti sovittu alustava varaus voidaan vahvistaa. Kopio päätöksestä toimitetaan lomakkeessa ilmoitetulle henkilölle.

Toimintakeskus Harjulan vastaava ohjaaja 050-5532005.

Toimintakeskus Harjulan hinnasto

Toimintakeskus Harjulan tilojen hinnoitteluun voit tutustua tiivistetysti oheisesta taulukosta kertaluontoisten, sisäänpääsymaksuttomien tilaisuuksien osalta tai avata Hinnaston kokonaisuudessaan.

TILA ALV 0% ALV 24%
Sali + keittiö
alle 3 h 50,15 66,00
lisätunti 15,20 20,00
enintään/pv 121,60 160,00
Dixi
alle 3 h 19,00 25,00
lisätunti 5,95 7,50
enintään/pv 45,60 60,00
Kokoushuone
kerta 9,12 12,00

Harjulan säännöt

Toimintakeskus Harjulan tiloja käyttävät sitoutuvat noudattamaan oheisia sääntöjä.

  1. Peruuttamattomat vuorot laskutetaan, mikäli niitä ei ole peruttu viim. 14 vrk aiemmin. Myös maksuttomien vuorojen peruutuksesta tulee ilmoittaa.
  2. Toimintakeskus Harjulan saliin on lupa ottaa enintään 240 henkilöä. Saliin on tilattavissa 107 paikkainen katsomo, jonka saavat pystyttää ainoastaan perehdytetyt henkilöt. Lisäksi salin etuosaan mahtuu noin 50 tuolia. Parvella saa olla 50 henkilöä. Jos tilassa pidetään esim. konsertti tai teatteriesitys, pääsylippuja voi myydä enintään 200. Jos järjestetään tilaisuus, jossa istutaan pöytien ääressä, on tilassa tuoleja 160. Dixin yläkertaan/alakertaan on lupa ottaa enintään 100 henkilöä.
  3. Järjestelyjen vuoksi on otettava ajoissa yhteys Harjulan vastaavaan ohjaajaan puh. 050-5532005. Talossa ei ole erikseen vahtimestaria tilaisuuksien aikana, vuokraaja vastaa tilasta itse tilaisuutensa ajan. Harjulan vastaavan ohjaajan kanssa sovitaan etukäteen tarvittavasta välineistöstä (mm. äänentoisto, katsomo). Tuolien ja pöytien laitosta sekä muusta sisustuksesta vuokraaja vastaa itse.
  4. Vuokraaja saa käyttöönsä avaimen ja kulkutunnisteen kuittausta vastaan Harjulan vastaavalta ohjaajalta. Niitä ei saa luovuttaa muille ja ne tulee palauttaa Harjulaan välittömästi käytön jälkeen. Katoamistapauksessa vuokraaja on korvausvelvollinen (uusi avain 50€, lukkojen uudelleen sarjoitus tai kulkutunnisteen maksu 50€). Yleisötilaisuuksia varten ulko-ovia ohjelmoidaan olemaan avoinna tietyn ajan. Muu ovien auki pitäminen aiheuttaa hälytyksen, jonka kustannuksista (50€) vuokraaja vastaa.
  5. Vuokraaja on vastuussa talon kiinteästä ja irtaimesta omaisuudesta tilaisuutensa ajan. Tilaa käyttäessä on paikalla oltava tästä vuorosta vastaava henkilö. Salin lattiaa on varjeltava tarpeettomalta kuluttavalta käytöltä ja tarvittaessa suojattava se esim. tanssimatolla. Käytön jälkeen tilat tulee jättää siistiin kuntoon. Tavarat laitetaan paikoilleen ja tilat siivotaan: siivoa irtoroskat, moppaa likatahrat tarvittaessa ja vie roskat roskakatokseen. Poistuttaessa on huolehdittava, että mitään sähkölaitteita ei ole kytketty, ja että ikkunat ja kaikki ovet ovat suljettu.
  6. Tupakointi on kielletty sisätiloissa sekä Harjulan piha-alueella. Myös alkoholin nauttiminen sekä tarjoilu on kielletty Harjulan alueella.
  7. Tilaisuuksissa on oltava henkilö valvomassa aulaa ja estämässä ulkopuolisten pääsy taloon, kun Harjulan henkilökuntaa ei ole paikalla.
  8. Yleisötilaisuuksia varten järjestäjän tulee ottaa yhteyttä Poliisin lupapalveluihin.
  9. Kynttilöiden polttaminen Lohjan kaupungin kiinteistöissä on kielletty!