BASE-lanit

Uusia kavereita, uusia kokemuksia ja yhdessä pelaamista. Pelaamisen ei tarvitse olla yksin kotona tietokoneen ääressä olemista tai pelkästään netissä puheen välityksellä tapahtuvaa sosiaalista kanssakäymistä. Parhaimmillaan pelaaminen on, kun kaveri pelaa siinä vieressä. Lanit ovat pelaajien sosiaalinen tapahtuma, jossa tutustutaan ja ystävystytään kasvokkain.


Talvilanit 2020 (vanha)

Laneille voi tuoda oman koneen, konsolin tai muun pelivehkeen. Jos sinulla ei ole konetta, voit vuokrata Pelitalosta koneen käyttöösi lanien ajaksi. Salissa on pehmustetut puutuolit varattuna kaikille, mutta voit halutessasi tuoda oman tuolin. Laneilla järjestämme yhdessä pelaamisen lisäksi mm. erilaisia turnauksia, joihin pääsee halutessaan osallistumaan. Luvassa on palkintoja kärkisijoittujille. Tapahtumassa järjestetään turnauksia vähintään seuraavista peleistä: CS:GO 2v2 ja Tekken 7. Ilmoittautuminen turnauksiin tapahtuu tilaisuuden aikana.
Liity tästä Pelitalo Basen Discord-kanavalle.

Laneilla on ruokatarjoilu: lämmin illallinen, sekä ilta- ja aamupalaa. Myös herkkuja on tarjolla. Omia eväitä saa tuoda. Osallistujien käytettävissä on jääkaappitilaa ja rajoitetusti pakastintilaa. Keittiötiloissa on ruuan valmistamiseen tarvittavat välineet, kaksi uunia ja mikroa.

Osallistujilla on mahdollisuus levätä lanien aikana hiljaisessa paikassa, mikäli alkaa väsyttää. Tilassa on käytettävissä makuualustoja, mutta oma makuupussi ja tyyny on hyvä ottaa mukaan. Harjulassa on reilusti wc-tiloja ja keittiön yhteydessä suihku.

Lanit alkavat perjantaina klo 16 Harjulassa, jolloin voi saapua paikalle oman koneen kanssa Harjulan pääoven kautta. Ovet ovat suljettuina klo 21-07, tänä aikana laneilta ei pääse käymään ulkona. Ohjelma päättyy lauantaina kello 12. Laneilta tulee poistua koneineen klo 14 mennessä.

Lan-toiminta on suunnattu 13-18 vuotiaille.
Lanien kustannusten kattamiseksi perimme osallistumisesta 10€ maksun. Pelitalon koneen voi vuokrata lanien ajaksi käyttöön 10 €:lla. Pelitalon koneita on 10 kappaletta ja ne vuokrataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja Pelitalo Basen laneista:
Turo Aarnio, turo.aarnio@lohja.fi, Puh. 044 369 1490 (myös WhatsApp)


Tärkeää laneista

Lanit ovat päihteetön tapahtuma. Energiajuomien nauttimisen suhteen on nollatoleranssi. Tarvittaessa laukut voidaan tarkastaa.

Kuvaohjelmaa – esimerkiksi digitaalista peliä – saa katsoa tai pelata kolme vuotta ikärajaa nuorempi lapsi aikuisen läsnä ollessa. Tämä jousto ei kuitenkaan koske 18-ikärajalla luokiteltuja ohjelmia tai pelejä. Sallimme siis K-16 pelit, mutta K-18 pelit ovat aina kiellettyjä alaikäiseltä.
Tämän vuoksi koko laneilla ei voi ollenkaan pelata K-18 pelejä.

 


Ilmoittautumisohjeet

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä (arkisin klo 8-16) Turo Aarnio, turo.aarnio@lohja.fi, Puh. 044 3691490 (myös WhatsApp)

Koska tapahtuma kestää yön yli, tarvitsemme alaikäisten osallistujien osalta vanhempien luvan laneille osallistumista varten. Lanien alaikäraja on 13 vuotta ja yläikäraja 18 vuotta.

  1. Olet lukenut Lan-tiedotteen yllä.
  2. Siirry Lohjan kaupungin verkkokauppaan.
  3. Voit kirjautua Enkoran tunnuksilla sisään, jos olet aiemmin sellaiset tehnyt. Muussa tapauksessa luo ensin tunnus itsellesi. Täytä kaikki tiedot tehdessäsi tunnusta.
  4. Valitse sopiva paikka ja tarvittaessa vuokrakone, paina sitten Osta-painiketta. Voit maksaa usean ostoksen kerralla.
  5. HUOM! Osallistuminen tulee maksaa ilmoittautumishetkellä (maksuvaihtoehdoissa on myös palveluntarjoajien lasku), jotta paikka on varattuna!
  6. Varmista, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin, muuten ilmoittautuminen on jäänyt kesken. Ilmoittautumisen päätyttyä saat lanikirjeen sähköpostiisi. Jos lanikirjettä ei tule, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Pöytäpaikkoja laneille on rajoitetusti. Jonopaikkoja on viisi, joista voidaan tilanteen niin salliessa ottaa mukaan laneille.

Maksu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.