BASE-talvilanit

Pelitalo Base:n talvilanit 14.-15.2.

Uusia kavereita, uusia kokemuksia ja yhdessä pelaamista. Pelaamisen ei tarvitse olla yksin kotona tietokoneen ääressä olemista
tai pelkästään netissä puheen välityksellä tapahtuvaa sosiaalista kanssakäymistä. Parhaimmillaan
pelaaminen on, kun kaveri pelaa siinä vieressä. Lanit ovat pelaajien sosiaalinen tapahtuma, jossa tutustutaan ja ystävystytään kasvokkain.

BASELan, Kullervonkatu 7, Lohja,
pe 14.2. klo 16.00 – la 15.2. klo 14.00

Tapahtumassa turnauksia vähintään näistä peleistä, CS:GO 2v2, Tekken 7. Ilmoittautuminen tilaisuudenaikana.

Tilaisuudessa ruokatarjoilua. Lämmin illallinen, ilta- sekä aamupalaa. Myös muita herkkuja tarjolla mutta omia eväitä varmuuden vuoksi hyvä tuoda.

Käytössä keittiö, lepo- ja pesutilat sekä useat vessat.
Paikalla on käytettävissä yksi korkea jääkaappi sekä pakastin.

 

Laneille voi tuoda oman koneen, konsolin tai muun pelivehkeen, mutta jos sinulla ei ole konetta, voit vuokrata pelitalosta koneen käyttöösi lanien ajaksi. Salissa on pehmustetut puutuolit varattuna kaikille, voit halutessasi tuoda oman tuolin.

Laneilla järjestämme yhdessä pelaamisen lisäksi mm. erilaisia turnauksia, joihin pääsee halutessaan osallistumaan. Luvassa palkintoja kärkisijoittujille. Osallistujilla on myös mahdollisuus levätä lanien aikana hiljaisessa paikassa, mikäli alkaa väsyttää.

Lanit alkavat perjantaina klo 16 Harjulassa, jolloin voi saapua paikalle oman koneen kanssa Harjulan pääoven kautta. Ovet ovat suljettuina klo 21-07, tänä aikana laneilta ei pääse käymään ulkona. Ohjelma päättyy lauantaina kello 12. Koko lanit päättyvät lauantaina klo 14, jolloin kaikkien osallistujien tulisi olla koneidensa kanssa pihalla.

Lanien kustannusten kattamiseksi, perimme osallistumisesta 10€ maksun. Pelitalon koneen voi vuokrata lanien ajaksi käyttöön 10 eurolla. Pelitalon koneita on 10 kpl ja ne vuokrataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuus on päihteetön.

Energiajuomien nauttimisen suhteen on nollatoleranssi. Tarvittaessa laukut voidaan tarkastaa.

Kuvaohjelmaa – esimerkiksi digitaalista peliä – saa nykyisin katsoa tai pelata kolme vuotta ikärajaa nuorempi lapsi aikuisen läsnä ollessa. Tämä jousto ei kuitenkaan koske 18 –ikärajalla luokiteltuja ohjelmia tai pelejä. Sallimme siis K-16 pelit, mutta K-18 pelit ovat aina kiellettyjä alaikäiseltä. Tämän vuoksi koko laneilla ei voi ollenkaan pelata K-18 pelejä.

Liity linkistä Pelitalo Basen Dicord-kanavalle https://discordapp.com/invite/5da9jck

Lisätietoja Pelitalo Basen laneista: Turo Aarnio, turo.aarnio@lohja.fi, Puh. 044 369 1490 (myös whatsapp)

Ilmoittautuminen loppuu 10.2. klo 8:00             Lanipaikkoja on rajoitetusti.

LANIT OVAT TÄLLÄKIN KERTAA LOPPUUNMYYDYT, ENNÄTYSVAUHDILLA.

Ilmoittautumisohjeet

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä (arkisin klo 8-16) Turo Aarnio, turo.aarnio@lohja.fi, Puh. 044 369 1490 (myös whatsapp)

Koska tapahtuma kestää yön yli, tarvitsemme alaikäisten osallistujien osalta vanhempien luvan laneille osallistumista varten. Lanien alaikäraja on 13 vuotta ja tällä kertaa yläikäraja 18 vuotta. Lanitoiminta on suunniteltu 13-18 vuotiaille.

  1. Olet lukenut Lanitiedotteen yllä.
  2. Siirry Lohjan kaupungin verkkokauppaan tästä.
  3. Voit kirjautua Enkoran tunnuksilla sisään, jos olet aiemmin sellaiset tehnyt. Muussa tapauksessa luo ensin tunnus itsellesi. Täytä kaikki tiedot tehdessäsi tunnusta.
  4. Valitse sopiva paikka ja tarvittaessa vuokrakone, paina sitten Osta-painiketta. Voit maksaa usean ostoksen kerralla.
  5. HUOM! Osallistuminen tulee maksaa ilmoittautumishetkellä (maksuvaihtoehdoissa on myös palveluntarjoajien lasku), jotta paikka on varattuna lapsellesi!
  6. Varmista, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin, muuten ilmoittautuminen on jäänyt kesken. Ilmoittautumisen päätyttyä (10.2.) saat lanikirjeen sähköpostiisi. Jos lanikirjettä ei tule, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Laneille on pöytäpaikkoja rajoitetusti. Jonopaikkoja on viisi, joista voidaan tilanteen niin salliessa ottaa mukaan laneille.
Maksu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.