BASE-lanit

Pelitalo Base pitää syyslanit 18.-19.10. Koska tapahtuma kestää yön yli, tarvitsemme alaikäisten osallistujien osalta vanhempien luvan laneille osallistumista varten. Lanien alaikäraja on 13 vuotta. Lanitoiminta on suunniteltu 13-18 vuotiaille.

Laneille voi tuoda oman koneen, konsolin tai muun pelivehkeen, mutta jos sinulla ei ole konetta, voit vuokrata pelitalosta koneen käyttöösi lanien ajaksi. Salissa on pehmustetut puutuolit varattuna, voit myös tuoda omat tuolin.

Laneilla järjestämme yhdessä pelaamisen lisäksi mm. erilaisia turnauksia, joihin pääsee halutessaan osallistumaan. Luvassa palkintoja kärkisijoittujille. Osallistujilla on myös mahdollisuus levätä lanien aikana hiljaisessa paikassa, mikäli alkaa väsyttää.

Lanit alkavat perjantaina klo 14 Harjulassa, jolloin voi saapua paikalle oman koneen kanssa pääoven kautta. Ovet ovat suljettuina klo 21-07, tänä aikana laneilta ei pääse käymään ulkona. Ohjelma päättyy lauantaina kello 12. Koko lanit päättyvät lauantaina klo 14, jolloin kaikkien osallistujien tulisi olla koneidensa kanssa pihalla.
Lanien kustannusten kattamiseksi, perimme osallistumisesta 10€ maksun. Pelitalon koneen voi vuokrata lanien ajaksi käyttöön 10 eurolla. Pelitalon koneita on 10 kpl ja ne vuokrataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuus on päihteetön, eikä tilaisuudessa nautita energiajuomia.

Kuvaohjelmaa – esimerkiksi digitaalista peliä – saa nykyisin katsoa tai pelata kolme vuotta ikärajaa nuorempi lapsi aikuisen läsnä ollessa. Tämä jousto ei kuitenkaan koske 18 –ikärajalla luokiteltuja ohjelmia tai pelejä. Sallimme siis K-16 pelit, mutta K-18 pelit ovat aina kiellettyjä alaikäiseltä. Tämän vuoksi koko laneilla ei voi ollenkaan pelata K-18 pelejä.

Tarjolla ruokaa, limua, kahvia, sipsiä sekä muita herkkuja

Liity linkistä Pelitalo Basen Dicord-kanavalle https://discordapp.com/invite/5da9jck

Lisätietoja Pelitalo Basen laneista: Turo Aarnio, turo.aarnio@lohja.fi, Puh. 044 369 1490 (myös whatsapp)

Ilmoittautuminen loppuu 14.10. klo 8:00             Lanipaikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautumisohjeet

Ongelma tilanteissa ota yhteyttä (arkisin klo 8-16) Turo Aarnio, turo.aarnio@lohja.fi, Puh. 044 369 1490 (myös whatsapp)

Lohjan kaupungin verkkokauppa

Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen hoitaa huoltaja

  1. Olet lukenut Lanitiedotteen yllä.
  2. Siirry Lohjan kaupungin verkkokauppaan yllä olevasta linkistä.
  3. Voit kirjautua Enkoran tunnuksilla sisään, jos olet aiemmin sellaiset tehnyt. Muussa tapauksessa luo ensin tunnus itsellesi. Täytä kaikki tiedot tehdessäsi tunnusta. Voit lisätä lapsesi tunnukseesi tässä vaiheessa (omat tiedot, lisää uusi lapsi). Muokkaa lopuksi lapsen tietoihin vain syntymäaika.
  4. Paina Valitse palvelu – Kauppa – Lomatapahtumat.
  5. Valitse sopiva paikka ja tarvittaessa vuokrakone, paina sitten Osta-painiketta. Voit maksaa usean ostoksen kerralla.
  6. Valitse osallistuva lapsi/lapset.
  7. HUOM! Osallistuminen tulee maksaa ilmoittautumishetkellä (maksuvaihtoehdoissa on myös palveluntarjoajien lasku), jotta paikka on varattuna lapsellesi!
  8. Varmista, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin, muuten ilmoittautuminen on jäänyt kesken. Ilmoittautumisen päätyttyä saat lanikirjeen sähköpostiisi. Jos lanikirjettä ei tule, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Laneille on pöytäpaikkoja rajoitetusti. Jonopaikkoja on viisi, joista voidaan tilanteen niin salliessa ottaa mukaan laneille. Saat viikonsisällä varauksesta toisen sähköpostin mistä saa linkit turnausosallistumiseen sekä pääset valitsemaan paikkasi etukäteen salista.
Maksu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.