Loma-aikojen tapahtumat

Tarkemmat tiedot loma-ajan toiminnasta löydät julkaistavista esitteistä, jotka jaetaan hyvissä ajoin koulujen kautta, ellemme muuta ilmoita. Esitteet julkaistaan myös tällä sivulla, sekä Facebook-sivullamme (NuoriLohja) ja Instagramissa (@nuori_lohja). Loma-aikana järjestetään myös alueellista toimintaa. Yhteyshenkilöinä toimivat alueiden nuoriso-ohjaajat ellei muuta ole ilmoitettu.

Nuorisotilamme ovat loma-aikoina pääsääntöisesti suljettuina. Mahdolliset aukioloajat ilmoitetaan kyseisen nuorisotilan Facebook-sivulla.

Kesäloma

Kesälomalla tarjoamme alueellisesti lasten päiväleirejä, suurleirin, nuorten leirin, alueellisia kesäduunileirejä, ja erilaisia tapahtumia.

Syys- ja talvilomaviikot

Syys- ja talvilomaviikoilla tarjoamme kouluikäisille ja nuorille ohjelmaa vaihtelevasti eri alueilla. Tarkat tiedot ohjelmasta löydät esitteestä. Syyslomaviikon 42 (12.-18.10.2020) esitteen voit lukea tästä linkistä. Lisätietoja ohjelmasta saat esitteessä ilmoitetulta yhteyshenkilöltä.

Ilmoittautumisohjeet Taikurikurssille

Kurssille on enimmäisosallistujamäärä. Jonopaikoilta voidaan tilanteen niin salliessa ottaa lapsia kurssille. Osallistumismaksu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. HUOM! Osallistumismaksu tulee maksaa ilmoittautumishetkellä (maksuvaihtoehdoissa on myös palveluntarjoajien lasku), jotta paikka on varattuna!
Apua epäselvissä tilanteissa: Mira Lillman, 050-5532005, mira.lillman@lohja.fi

  1. Tarkasta esitteestä tiedot Taikurikurssista.
  2. Siirry Lohjan kaupungin verkkokauppaan alla olevasta linkistä. Tarvittaessa paina Valitse palvelu – kohdasta Taikurikurssi.
  3. Voit kirjautua Enkoran tunnuksilla sisään, jos olet aiemmin sellaiset tehnyt. Muussa tapauksessa luo ensin tunnus itsellesi. Lisää kaikki lapsesi tiedot tunnukseesi, kuten etu- ja sukunimi sekä syntymäaika.
  4. Paina Osta-painiketta Taikurikurssin kohdalta.
  5. Valitse kurssille osallistuva lapsi/lapset.
  6. Voit siirtää useampia ilmoittautumisia ostoskoriin ja maksaa kaikki osallistumismaksut kerralla.
  7. Varmista, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin, muuten ilmoittautuminen on jäänyt kesken. Voit yrittää uudelleen tai ottaa meihin yhteyttä.

Tästä linkistä siirryt Lohjan kaupungin verkkokauppaan.