Loma-aikojen tapahtumat

Tarkemmat tiedot loma-ajan toiminnasta löydät NuoriLohjan Facebook-sivuilta sekä syys- ja talvilomaesitteistä. Loma-aikana järjestetään myös alueellista toimintaa. Yhteyshenkilöinä toimivat alueiden nuoriso-ohjaajat ellei muuta ole ilmoitettu.

Nuorisotilojen aukioloajat poikkeavat loma-aikana normaaleista aukioloajoista. Tarkemmat tiedot löydät nuorisotilojen omilta sivuilta sekä nuorisotilojen Facebook-sivuilta.

Kesäloma

Kesälomalla Lohjan nuorisotyö tarjoaa perinteisesti lasten kesäleirejä, nuorten leirin, kesäduunileirejä, ja tapahtumia.

Syys- ja talvilomaviikot

Syys- ja talvilomaviikoilla Lohjan nuorisotyö tarjoaa kouluikäisille ja nuorille ohjelmaa vaihtelevasti. Perinteisesti lomaviikoilla on toteutettu alakouluikäisten taikurikurssi, jolla osallistujat pääsevät opettelemaan taikojen tekemistä ammattilaisen opastuksella. Perinteistä perhepäivää on vietetty syys- ja talvilomaviikkojen perjantaina.

Taikurikurssi

Seuraava Taikurikurssi järjestetään talvilomaviikolla.

Suosittu taikuuden alkeiskurssi, joka on suunnattu ala-asteen oppilaille. Taikurikurssilla opetellaan hauskoja taikatemppuja, perehdytään taikurin rooliin sekä tehdään esiintymistaidon harjoituksia. Kurssin päätteeksi pidetään juhlanäytös, jossa oppilaat esittävät taitojaan. Kurssimaksu 25 € sisältää opetuksen ja taikavälineet. Oppilaat saavat taikavälineet omakseen kurssin päätteeksi. Ota omat eväät. Kurssin ohjaajana toimii Taikuri Jari – Jari Reponen.

Ilmoittautuminen Lohjan kaupungin verkkokaupassa. Lue ohjeet ilmoittautumiseen alta.

  • Rekisteröidy verkkokauppaan.
  • Luo lapsellesi alatunnus. Täytä lapsen etu- ja sukunimi, sekä syntymäaika.
  • Luo kaikkien kurssille ilmoitettavien lapsiesi alatunnukset ennen kuin aloitat ilmoittautumisen.
  • Tee ensin kaikki ilmoittautumisesi. Vahvista ilmoittautumiset maksamalla kurssimaksut verkkokaupassa.
  • Jos sinulla on ilmoittautumiseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Mira Lillman p. 050 553 2005