Selvä Kesä

Järjestämme kesän mittaan useita Selvä Kesä -pientapahtumia eri puolilla Lohjaa. Kaikki tapahtumat ovat päihteettömiä ja maksuttomia, sekä suunnattu ensisijaisesti 12-17-vuotiaille nuorille.

Selvä Kesä -tapahtuma 2022

Koulukauden päättävä Selvä Kesä -tapahtuma aloittaa koululaisten kesälomat lauantaina 4.6.2022 klo 15-21 Lohjan keskustassa Toimintakeskus Harjulassa, Kullervonkatu 7, 08100 Lohja.

Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja 12-17-vuotiaille suunnattu. Luvassa on monenlaista ohjelmaa sekä sisällä Harjulassa että säävarauksella ulkona pihapiirissä. Kerromme ohjelmasta ja aikatauluista lisää tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme suunnittelun edetessä.

Alustava ohjelma:

  • Katusäbäturnaus (viereinen iso parkkipaikka-alue)
  • Graffitimaalaus-kilpailu (graffitiseinällä)
  • Chiliveikot ry kokkailee pyttipannua ja lettuja
  • Moottoripaja esittäytyy etupihalla
  • Kaken Klaanin Huojuva Torni

Artisteja tapahtumassa:

  • pins.ku
  • Ideaali & Jay Who?

Tapahtuman vastuuhenkilönä toimii Anni Juntunen, 050 3255169, anni.juntunen@lohja.fi.

Toivomme nuorten kertovan meille millaista ohjelmaa ja toimintaa, esiintyjiä ja tarjoiluita tapahtumaan halutaan. Kerro alla olevalla lomakkeella toiveesi tai ilmoittaudu mukaan järjestämään tapahtumaa kanssamme! Mukaan voivat tulla nuoret tai ohjelmaa järjestävät toimijat.

Liity mukaan Selvä Kesän Fabebook-tapahtumaan (avautuu uuteen ikkunaan)!

Selvä Kesä -ideat

Kerro mitä ohjelmaa tai toimintaa, esiintyjiä tai tarjoiluita toivoisit tapahtumaan. Jos ilmoitat toimijan tai itsesi mukaan tapahtumaan, kerro mitä tulisit tekemään ja jätä jokin yhteystieto yhteydenottoa varten.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katusählyturnaus 12-17-vuotiaille

Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää Harjulan parkkipaikalla 3 vs 3 katusählyturnauksen Selvä Kesä-tapahtumassa lauantaina 4.6. klo 15 alkaen. Turnaus on tarkoitettu kaikille 12-17-vuotiaille sukupuoleen katsomatta, ja siihen osallistuminen on maksutonta. Omat varusteetkaan eivät ole välttämättömyys, paikan päältä löytyy mailoja lainattavaksi tarvittaessa. Tarvitaan vain liikuntaan soveltuvat vaatteet ja kengät.

Katusählyä pelataan kolmella kolmea vastaan pieniin maaleihin, maalivahteja ei ole. Turnaukseen tulee ilmoittautua 31.5. mennessä alla olevalla lomakkeella. Mukaan mahtuu enintään 8 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnaus toteutuu, mikäli vähintään neljä joukkuetta ilmoittautuu mukaan. Voittajat palkitaan. Kokoa 3-6 hengen joukkue ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja: nuoriso-ohjaaja Olavi Turpeinen 044-369 1450 (myös WhatsApp)

Katusähly

Vahvistus lomakkeen onnistuneesta lähettämisestä tulee tälle sivulle samalla paikalle, jossa lomake oli!

"*" näyttää pakolliset kentät

Joukkueen pelaajat

Pelaaja 1*
Pelaaja 2*
Pelaaja 3*
Pelaaja 4
Pelaaja 5
Pelaaja 6
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.