Omin Jaloin verkossakin -koulutus Satasoten toimijoille

Suosittu Omin jaloin -koulutuksemme järjestetään Satasoten tilauskoulutuksena  24.11. ja 1.12.2021

Mitä on Omin jaloin -työskentely?

  • Menetelmä kartoittaa nuoren suojaavat ja riskitekijät puolistrukturoitujen tehtävien avulla yhdeksän elämän eri osa-alueen näkökulmasta.
  • Työskentely lisää nuoren ymmärrystä omien valintojen vaikutuksesta nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.
  • Menetelmä auttaa työntekijää muodostamaan kokonaiskuvan nuoren ja perheen tilanteesta ja toimii kartoittavan työn ja asiakasohjauksen tukena.

Menetelmää pystyy käyttämään kuka tahansa nuoren kanssa työskentelevä ammattilainen sosiaalihuollosta nuoriso-, järjestö- tai oppilashuoltotyöhön. Olennaista on, että työntekijällä on riittävästi aikaa (5-7 tapaamiskertaa) sekä avoin, kiinnostunut ja kunnioittava asenne nuorta kohtaan.

Koulutuskustannuksista vastaa tässä koulutuksessa Satasote ja se on suunnattu ainoastaan Satakunnan alueen toimijoille. Lisätietoja Satasoten toiminnasta antaa Tellu Rosenqvist tellu.rosenqvist@porinperusturva.fi

Koulutukseen voit ilmoittautua mukaan 10.11. saakka. Koulutukseen liittyvät kysymykset (perumiset, aikataulut ym.) kannattaa ohjata suoraan kouluttajille osoitteeseen nelli.taskinen@lohja.fi tai helena.sipilainen@lohja.fi

Huomioithan, että järjestelmämme ei mahdollista erillisen sähköpostivahvistuksen lähettämistä. Saat koulutuksen aikataulun ja osallistumislinkin sähköpostiisi noin viikkoa ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

Omin jaloin verkossakin -koulutus 24.11. ja 1.12. klo 12-15