Omin Jaloin verkossakin -koulutus 11.4. ja 18.4.2024

Seuraava Omin jaloin -koulutuksemme järjestetään paljon kiitosta saaneena, kaksiosaisena verkkokoulutuksena 11.4. ja 18.4.2024 klo 12-16.

Mitä on Omin jaloin -työskentely?

  • Menetelmä kartoittaa nuoren suojaavat ja riskitekijät puolistrukturoitujen tehtävien avulla yhdeksän elämän eri osa-alueen näkökulmasta.
  • Työskentely lisää nuoren ymmärrystä omien valintojen vaikutuksesta nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.
  • Menetelmä auttaa työntekijää muodostamaan kokonaiskuvan nuoren ja perheen tilanteesta ja toimii kartoittavan työn ja asiakasohjauksen tukena.
  • Menetelmä tukee systeemisen työotteen käyttöä asiakas- ja verkostotyössä

Menetelmää pystyy käyttämään kuka tahansa nuoren kanssa työskentelevä ammattilainen sosiaalihuollosta nuoriso-, järjestö- tai oppilashuoltotyöhön. Olennaista on, että työntekijällä on riittävästi aikaa (5-7 tapaamiskertaa) sekä avoin, kiinnostunut ja kunnioittava asenne nuorta kohtaan.

Koulutuksen hinta on 45e/osallistuja ja se sisältää lisäksi Omin jaloin -työkirjan digitaalisen version. Mikäli orgaisaatiosta osallistuu yli 10 henkilöä, tarjoamme ryhmäalennuksen hintaan 40e/hlö. Opiskelijat 20e/hlö. Koulutuksen lisäksi tarjoamme jatkossa maksutta tukea ja apua menetelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Koulutukseen liittyvät kysymykset (perumiset, aikataulut ym.) kannattaa ohjata suoraan kouluttajille osoitteeseen [email protected]

Saat koulutuksen aikataulun ja osallistumislinkin sähköpostiisi noin viikkoa ennen ensimmäistä koulutuspäivää.