Nuorten leirit

Nuorten leiri 7. lk-17-vuotiaille 26.-29.6.2023

Nuorten leiri järjestetään Rausjärven leirikeskuksessa (Rausjärven rantatie 362, 03810 Ikkala). Leirin ohjelmassa on mm. saunomista, kädentaitoja ja erilaista luovaa puuhailua, splättistä, yhdessä hengailua ja monenlaista pelailua. Suurta kiitosta leirillä ovat saavuttaneet myös yhteiset kokkailut sekä riittävä hengailun ja vapaa-ajan määrä. Leiriläisen huoltajan palaute: ”Kiitos leirien järjestäjille! Sekä ala-että yläkoululainen palasivat hyvin tyytyväisinä. Yläkoululaiset kaverukset totesivat, että PAKKO PÄÄSTÄ ENS KESÄNÄKIN.”

Hinta 78€/lapsi sis. täyshoidon, majoituksen ja kuljetukset leirikeskukseen. Leirille mahtuu 20 leiriläistä. Lue ohjeet leirihakemuksen tekemiseen ja maksamiseen Kesäleirit-sivulta, ja tee sen jälkeen hakemus samalla sivulla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

Leirin sisällöstä:  Nelli Taskinen 044 374 0054 ja Noomi Vesikkala 044 467 5235 etunimi.sukunimi@lohja.fi
Leirihakemuksesta ja Lohjan kaupungin verkkokaupan maksuista: Mira Lillman, 050 5532005, mira.lillman@lohja.fi


Nuorten Leirit

Erityisnuorisotyö järjestää loma- ja muina vapaa-aikoina erilaisia nuorten leirejä. Leirit ovat kohdennettuja eri ikäryhmien ja teemojen mukaan. Leireillä toteutetaan myös paljon ohjelmaa leiriläisten toiveiden mukaan. Leireillä nuorilla on mahdollisuus tutustua myös muiden alueiden nuoriin ja luoda uusia ystävyyssuhteita. Ohjaajina leirillä toimivat nuoriso-ohjaajat sekä erityisnuorisotyöntekijät.