Nuorten leirit

 

Nuorten leiri 13–17-vuotiaille 28.6.–1.7.
Nuorten leiri järjestetään Rausjärven leirikeskuksessa (Rausjärven rantatie 362, 03810 Ikkala). Leirin ohjelmassa on mm. saunomista, kädentaitoja ja erilaista luovaa puuhailua, splättistä, yhdessä hengailua ja monenlaista pelailua. Suurta kiitosta leirillä ovat saavuttaneet myös yhteiset kokkailut sekä riittävä hengailun ja vapaa-ajan määrä.

Leiriläisen huoltajan palaute: ”Kiitos leirien järjestäjille! Sekä ala-että yläkoululainen palasivat hyvin tyytyväisinä. Yläkoululaiset kaverukset totesivat, että PAKKO PÄÄSTÄ ENS KESÄNÄKIN.” Hinta 68€/lapsi sis. täyshoidon, majoituksen ja kuljetukset leirikeskukseen. Leirille mahtuu 20 leiriläistä.

Lisätietoja leirin sisällöstä:  Nelli Taskinen 044 374 0054 ja Noomi Vesikkala 044-467 5235 etunimi.sukunimi@lohja.fi

Ilmoittutumisesta ja Lohjan kaupungin verkkokaupan maksuista: Mira Lillman, mira.lillman@lohja.fi / 050 5532005 Mira Lillman, mira.lillman@lohja.fi / 050 5532005

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiripaikka tulee vahvistaa maksamalla leirin osallistumismaksu viipymättä sähköpostiin tulevien ohjeiden mukaan. Ilmoittautuminen on sitova: voit perua ilmoittautumisen, mutta leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai jos sinut on määrätty koronan vuoksi eristykseen, tai jos sinä tai perheenjäsenesi odottaa koronatestin tulosta. Leirit järjestetään terveysturvallisuus huomioiden, joten osallistuthan vain terveenä.

Ilmoittautuminen on avoinna perjantai 8.4. klo 16:00 – perjantai 20.5. klo 9:00 tai kunnes leiri on täynnä. Ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle. Onnistuneesta ilmoittautumislomakkeen lähetyksestä tulee sivulle teksti siihen kohtaan, jossa lomake oli. Lisäksi saat lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen kopion täyttämistäsi tiedoista, ohjeet virheiden korjaamiseksi sekä maksuohjeet.


Ilmoittautuminen on päättynyt!


Nuorten Leirit

Erityisnuorisotyö järjestää loma- ja muina vapaa-aikoina erilaisia nuorten leirejä. Leirit ovat kohdennettuja eri ikäryhmien ja teemojen mukaan. Leireillä toteutetaan myös paljon ohjelmaa leiriläisten toiveiden mukaan. Leireillä nuorilla on mahdollisuus tutustua myös muiden alueiden nuoriin ja luoda uusia ystävyyssuhteita. Ohjaajina leirillä toimivat nuoriso-ohjaajat sekä erityisnuorisotyöntekijät.