Nuorten leirit

Nuorten Leirit

Erityisnuorisotyö järjestää loma- ja muina vapaa-aikoina erilaisia nuorten leirejä. Leirit ovat kohdennettuja eri ikäryhmien ja teemojen mukaan. Leireillä toteutetaan myös paljon ohjelmaa leiriläisten toiveiden mukaan. Leireillä nuorilla on mahdollisuus tutustua myös muiden alueiden nuoriin ja luoda uusia ystävyyssuhteita. Ohjaajina leirillä toimivat nuoriso-ohjaajat sekä erityisnuorisotyöntekijät.

Syyslomaleiri 11–15-vuotiaille

LEIRI ON TÄYNNÄ!

Syyslomaleiri Rausjärvellä 18.-20.10.2021

Leirin ohjelmassa on mm. saunomista, kädentaitoja ja erilaista luovaa puuhailua, ulkoilma-aktiviteettaja, yhdessä hengailua ja monenlaista pelailua. Suurta kiitosta leirillä ovat saavuttaneet myös yhteiset kokkailut sekä riittävä hengailun ja vapaa-ajan määrä. Leiriläisen huoltajan palaute: ”Kiitos leirien järjestäjille! Sekä ala-että yläkoululainen palasivat hyvin tyytyväisinä.” Hinta 50€/nuori sis. täyshoidon, majoituksen ja kuljetukset leirikeskukseen.

Leirille otetaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi peruuttaa maksutta viim. 4.10.. Tämän jälkeen maksuton peruutus on mahdollista vain terveydenhuollon todistuksella (lääkärin/sairaanhoitajan todistus, todistus käynnistä korona-testissä tai määräys karanteenista). Ilman todistusta tehdyistä peruutuksista laskutamme koko leirin hinnan 50€.

Lisätietoja:

Nelli Taskinen 044 374 0054 ja Helena Sipiläinen 050 521 1049 etunimi.sukunimi@lohja.fi

Ilmoittautuminen on päättynyt!