Nuorten leirit

 

Nuorten syyslomaleiri 6. – 9. -luokkalaisille Rausjärven leirikeskuksessa 17. – 19.10.2022
Nuorten leiri järjestetään Rausjärven leirikeskuksessa (Rausjärven rantatie 362, 03810 Ikkala). Leirin ohjelmassa on mm. saunomista, kädentaitoja ja erilaista luovaa puuhailua, splättistä, yhdessä hengailua ja monenlaista pelailua. Suurta kiitosta leirillä ovat saavuttaneet myös yhteiset kokkailut sekä riittävä hengailun ja vapaa-ajan määrä. Leiriläisen huoltajan palaute: ”Kiitos leirien järjestäjille! Sekä ala-että yläkoululainen palasivat hyvin tyytyväisinä. Yläkoululaiset kaverukset totesivat, että PAKKO PÄÄSTÄ ENS KESÄNÄKIN.”

Hinta 56€/lapsi sis. täyshoidon, majoituksen ja kuljetukset leirikeskukseen. Leirille mahtuu 15 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen alkaa 19.9. klo 17 ja päättyy 9.10. klo 23:59.

Lisätietoja leirin sisällöstä:  Nelli Taskinen 044 374 0054 ja Noomi Vesikkala 044-467 5235 etunimi.sukunimi@lohja.fi

Ilmoittutumisesta ja Lohjan kaupungin verkkokaupan maksuista: Mira Lillman, mira.lillman@lohja.fi / 050 5532005 Mira Lillman, mira.lillman@lohja.fi / 050 5532005

Tärkeää: Leirille ilmoittaudutaan tällä sivulla täyttämällä ensimmäiseksi alla oleva lomake. Leiri maksetaan heti ilmoittautumisen onnistuttua Lohjan kaupungin verkkokaupassa Enkorassa. Tehty ilmoittautuminen poistetaan ilman erillistä muistutusta, jos maksua ei ole suoritettu vuorokauden sisällä. Emme palauta tehtyjä maksuja, jos ne on tehty ilman ilmoittautumista! Ilmoittautuminen on sitova, kurssimaksu palautetaan vain sairastapauksissa terveydenhuollon todistusta vastaan.

Lyhyt ohje: Ilmoittaudu, maksa oikea leiri, tarkasta!

  1. Täytä alla oleva lomake huolellisesti. Saat lomakkeen onnistuneesta lähettämisestä vahvistuksen tälle sivulle ja antamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten kirjoita sähköpostiosoite oikein ja ilman välilyöntiä osoitteen perässä!
  2. Maksa leiri heti ilmoittautumisen jälkeen. Leirille pääsee vain, jos ilmoittautumisen lisäksi on tehty maksu määräajassa. Siirry Lohjan kaupungin verkkokauppaan Enkoraan tälle sivulle tulevasta linkistä (lomakkeen lähettämisen jälkeen) tai ilmoittautumislomakkeelle kirjoittamaasi sähköpostiosoitteeseen saamastasi linkistä.
  3. Kirjaudu Enkoran tunnuksilla sisään, jos olet aiemmin sellaiset tehnyt. Muussa tapauksessa luo ensin tunnus itsellesi.
  4. Paina Osta-painiketta Nuorten syyslomaleiri -oston kohdalta (56e).
  5. Voit siirtää useampia leirimaksuja ostoskoriin, JOS ensin ilmoitit useamman nuoren ilmoittautumislomakkeiden kautta, ja maksaa kaikki maksut kerralla.
  6. Varmista, että saat sähköpostiisi maksusta vahvistusviestin eli kuitin. Muuten maksu on jäänyt kesken. Voit yrittää uudelleen tai ottaa meihin yhteyttä. Jos maksua ei näy järjestelmässä vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta, vapautamme kurssipaikan toiselle lapselle.

Ilmoittautuminen on päättynyt!


Nuorten Leirit

Erityisnuorisotyö järjestää loma- ja muina vapaa-aikoina erilaisia nuorten leirejä. Leirit ovat kohdennettuja eri ikäryhmien ja teemojen mukaan. Leireillä toteutetaan myös paljon ohjelmaa leiriläisten toiveiden mukaan. Leireillä nuorilla on mahdollisuus tutustua myös muiden alueiden nuoriin ja luoda uusia ystävyyssuhteita. Ohjaajina leirillä toimivat nuoriso-ohjaajat sekä erityisnuorisotyöntekijät.