Nuorten leiri

Nuorisotyö järjestää kesällä 2020 7.-lk.-17-vuotiaille suunnatun elämyksellisen toimintaleirin Rausjärven leirikeskuksessa. Leiri järjestetään viikolla 26.

Lisätietoja leiristä kevään 2020 aikana tällä sivulla.

Leirillä on ohjelmassa mm. saunomista, uimista, splättistä ja muuta mukavaa tekemistä. Leirillä toteutetaan myös paljon ohjelmaa leiriläisten toiveiden mukaan. Leirillä nuorilla on mahdollisuus tutustua myös muiden alueiden nuoriin ja luoda uusia ystävyyssuhteita.

Ohjaajina leirillä toimivat nuoriso-ohjaajat sekä erityisnuorisotyöntekijät.

Ilmoittautumisohjeet

  1. Siirry Lohjan kaupungin verkkokauppaan alla olevasta linkistä. Tarvittaessa paina Valitse palvelu – kohdasta Kesäleirit.
  2. Voit kirjautua Enkoran tunnuksilla sisään, jos olet aiemmin sellaiset tehnyt. Muussa tapauksessa luo ensin tunnus itsellesi. Voit lisätä lapsesi tunnukseesi tässä vaiheessa tai myöhemmin.
  3. Etsi oikea leiri ja paina Osta-painiketta.
  4. Valitse leirille osallistuva lapsi/lapset.
  5. Voit siirtää useampia leirejä ostoskoriin ja maksaa kaikki osallistumismaksut kerralla.
  6. HUOM! Leiripaikka tulee maksaa ilmoittautumishetkellä (maksuvaihtoehdoissa on myös palveluntarjoajajien lasku), jotta leiripaikka on varattuna lapsellesi!
  7. Varmista, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin, muuten ilmoittautuminen on jäänyt kesken.

Leireille on enimmäisosallistujamäärä. Jonopaikkoja on viisi, joista voidaan tilanteen niin salliessa ottaa mukaan leireille.
Leirimaksu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Apua ilmoittautumiseen liittyvissä epäselvissä tilanteissa: Mira Lillman, 050-5532005, mira.lillman@lohja.fi