Nuori Kulttuuri

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Toiminnan myötä järjestetään joka vuosi taidetapahtumia nuorille; vuorotellen tanssia, musiikkia ja teatteria. Toimintaa hallinnoi Suomen Nuorisoseurat ja rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö, sekä aluetapahtumia järjestävät kunnat. Aluetapahtumien koordinoinnissa yhteistyötä tekevät Aluehallintovirastot ja Nuori Kulttuuri -toimisto.

www.nuorikulttuuri.fi

www.facebook.com/nuorikulttuuri

Teatris-logo

Teatris 2019

Vuonna 2019 Nuori Kulttuurissa on vuorossa teatteri. Toiminta on suunnattu vuosina 2009-1994 syntyneille nuorille. Aluefestareita pidetään kevättalvella 2019 ja kausi huipentuu Jyväskylässä pidettävään valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri Teatris -tapahtumaan 24.-26.5.2019. Länsi-Uudenmaan aluefestarit pidetään 22.-23.3.2019 (tarkentuen ilmoittautumisten myötä) Toimintakeskus Harjulassa. Luvassa on teatteriesityksien lisäksi teemaan sopivaa oheisohjelmaa. Aluefestareiden suunnittelu on käynnistynyt yhteistyössä koko alueen toimijoiden kanssa. Lisätietoa luvassa suunnittelun edetessä!

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana tapahtuman suunnittelussa tai toteutuksessa, otathan yhteyttä Lohjan yhteyshenkilöön: Mira Lillman p. 050 553 2005 / mira.lillman@lohja.fi

Lisätietoja Teatriksesta: https://nuorikulttuuri.fi/teatris/
Teatriksen säännöt: https://nuorikulttuuri.fi/teatris/saannot/

 

Ilmoittautuminen on alkanut 6.2.2019 ja päättyy 24.2.2019. Luethan säännöt yllä olevasta linkistä ennen ilmoittautumista, kiitos.
Täytä lomake huolellisesti. Kerro oleelliset tiedot osallistumista koskien, esim. toive esiintymispäivästä (perjantai tai lauantai).