Nuori Kulttuuri

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Toiminnan myötä järjestetään joka vuosi taidetapahtumia nuorille; vuorotellen tanssia, musiikkia ja teatteria. Toimintaa hallinnoi Suomen Nuorisoseurat ja rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö, sekä aluetapahtumia järjestävät kunnat. Aluetapahtumien koordinoinnissa yhteistyötä tekevät Aluehallintovirastot ja Nuori Kulttuuri -toimisto.
Lisätietoja aluetapahtumista yleisesti: Nazia Asif 044 759 8772 / nazia.asif@nuorisoseurat.fi.
Lisätietoja valtakunnallisesta tapahtumasta: Pasi Saarinen 050 408 0366 / pasi.saarinen@nuorisoseurat.fi

www.nuorikulttuuri.fi

www.facebook.com/nuorikulttuuri

Sounds 2018

Vuonna 2018 vuorossa on musiikki, Sounds. Länsi-Uudenmaan alueellinen katselmus järjestetään Lohjalla Toimintakeskus Harjulassa 16-18.3.2018 (Kullervonkatu 7 08100 Lohja).
Länsi-Uudenmaan tapahtumaan voivat osallistua Länsi-Uudenmaan kuntien (Lohja, Inkoo, Hanko, Karkkila, Kirkkonummi, Raasepori) alueella asuvat nuoret, muut säännöt huomioiden.
Tapahtuman yhteyshenkilö: Mira Lillman p. 050 553 2005 / mira.lillman@lohja.fi

Tapahtumaa ovat olleet suunnittelemassa Lohjan kaupungin lisäksi Inkoon kunta ja Lemmy ry.

Ilmoittaudu mukaan Sounds Länsi-Uudenmaan aluetapahtumaan viimeistään 25.2.2018! Ilmoittaudu tästä!

 

Katso säännöt kokonaisuudessaan täältä.

1. TYYLIT

  • Klassinen musiikki (orkesterit, yhtyeet, kuorot, lauluyhtyeet)
  • Kansanmusiikki (yhtyeet, lauluyhtyeet)
  • Rytmimusiikki (yhtyeet, lauluyhtyeet)

2. ESITYKSEN PITUUS

Koko esityksen pituus saa olla enintään 10 minuuttia.

3. IKÄSARJAT JA RAJOITUKSET

Osanottajat jaetaan kahteen ikäsarjaan: 2003-2008 -syntyneet (10-15-vuotiaat) ja 1998-2002 -syntyneet (16-20-vuotiaat). Ryhmän koko tulee olla vähintään kolme henkilöä. Enintään 1/3 ryhmän jäsenistä saa poiketa ikärajoituksesta. Rajoitus ei koske esitysten eikä ryhmien ohjaajia.

Tapahtuma on suunnattu nimenomaan nuorille taiteen harrastajille. Nuoret, jotka saavat pääasiallisen toimeentulonsa musiikista, ovat musiikin ammatillisessa koulutuksessa (Sibelius-Akatemia, sotilasmusiikkikoulu, musiikkioppilaitosten ammatilliset linjat) tai ovat suorittaneet musiikin ammatillisen tutkinnon, eivät voi osallistua tapahtumaan. Rajoitus ei koske Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen oppilaita.

Alue- ja valtakunnallisessa tapahtumassa sama ryhmä voi osallistua vain yhteen ryhmälajiin. 2/3 ryhmän jäsenistä tulee olla uusia, jotta ryhmä voi osallistua toiseen ryhmälajiin.

4. ALUETAPAHTUMASTA VALTAKUNNALLISEEN TAPAHTUMAAN

Alueellisiin musiikkitapahtumiin voivat osallistua alueella asuvat nuoret. Raadit valitsevat aluetapahtumista edustajat valtakunnalliseen Sounds 2018 -tapahtumaan, joka järjestetään Mikkelissä 25.-27.5.2018. Aluetapahtumista jatkoon päässeet ilmoittautuvat valtakunnalliseen tapahtumaan Mikkeliin viimeistään 9.4.2018 mennessä. Tämän jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei hyväksytä.

5. PALAUTE

Kaikki tapahtumaan osallistuneet ryhmät saavat esityksestään ammattilaisraadilta suullisen ja kirjallisen palautteen.