Nuori Kulttuuri

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Toiminnan myötä järjestetään joka vuosi taidetapahtumia nuorille; vuorotellen tanssia, musiikkia ja teatteria. Toimintaa hallinnoi Suomen Nuorisoseurat ja rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö, sekä aluetapahtumia järjestävät kunnat. Aluetapahtumien koordinoinnissa yhteistyötä tekevät Aluehallintovirastot ja Nuori Kulttuuri -toimisto.

www.nuorikulttuuri.fi

www.facebook.com/nuorikulttuuri

Teatris-logo

Teatris 2019

Vuonna 2019 Nuori Kulttuurissa on vuorossa teatteri. Toiminta on suunnattu vuosina 2009-1994 syntyneille nuorille. Alueellisia katselmuksia pidetään kevättalvella 2019 ja kausi huipentuu Jyväskylässä pidettävään valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri Teatris -tapahtumaan 24.-26.5.2019. Länsi-Uudenmaan aluetapahtuman suunnittelu käynnistynee syksyn aikana yhteistyössä koko alueen toimijoiden kanssa. Lisätietoa luvassa sitä mukaa, kuin suunnittelu etenee!

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana tapahtuman suunnittelussa tai toteutuksessa, otathan yhteyttä Lohjan yhteyshenkilöön: Mira Lillman p. 050 553 2005 / mira.lillman@lohja.fi

Lisätietoja Teatriksesta: https://nuorikulttuuri.fi/teatris/
Teatriksen säännöt: https://nuorikulttuuri.fi/teatris/saannot/