Taikuuden alkeiskurssi

Tärkeää: Alkeiskurssille ilmoittaudutaan tällä sivulla täyttämällä ensimmäiseksi alla oleva lomake. Kurssi maksetaan heti ilmoittautumisen onnistuttua Lohjan kaupungin verkkokaupassa Enkorassa. Tehty ilmoittautuminen poistetaan ilman ilmoitusta, jos maksua ei ole tehty. Emme palauta tehtyjä maksuja, jos ne on tehty ilman ilmoittautumista! Ilmoittautuminen on sitova, kurssimaksu palautetaan vain sairastapauksissa terveydenhuollon todistusta vastaan.

Lyhyt ohje: Ilmoittaudu, maksa oikea kurssi, tarkasta!

  1. Täytä alla oleva lomake huolellisesti. Saat lomakkeen onnistuneesta lähettämisestä vahvistuksen tälle sivulle ja antamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten kirjoita sähköpostiosoite oikein ja ilman välilyöntiä osoitteen perässä!
  2. Maksa kurssi heti ilmoittautumisen jälkeen. Kurssille pääsee vain, jos ilmoittautumisen lisäksi on tehty maksu määräajassa. Siirry Lohjan kaupungin verkkokauppaan Enkoraan tälle sivulle tulevasta linkistä (lomakkeen lähettämisen jälkeen) tai ilmoittautumislomakkeelle kirjoittamaasi sähköpostiosoitteeseen saamastasi linkistä.
  3. Kirjaudu Enkoran tunnuksilla sisään, jos olet aiemmin sellaiset tehnyt. Muussa tapauksessa luo ensin tunnus itsellesi.
  4. Paina Osta-painiketta Taikurikurssin kohdalta (summa 25,00).
  5. Voit siirtää useampia kurssimaksuja ostoskoriin, JOS ensin ilmoitit useamman lapsen tai ilmoitit lapsen molemmille kursseille ilmoittautumislomakkeen kautta, ja maksaa kaikki maksut kerralla.
  6. Varmista, että saat sähköpostiisi maksusta vahvistusviestin eli kuitin, muuten maksu on jäänyt kesken. Voit yrittää uudelleen tai ottaa meihin yhteyttä. Jos maksua ei näy järjestelmässä, vapautamme kurssipaikan toiselle lapselle.

Ilmoittautuminen on päättynyt!