Loma-aikojen tapahtumat

Syysloma 2021

15.10. Yösäbä Tennarissa
18.-20.10. Nuorten syyslomaleiri
18.10. Taikurikurssi Nummella (lue lisää alempaa tältä sivulta)
19.10. Taikurikurssi Ojamolla (lue lisää alempaa tältä sivulta)
22.-23.10. YÖLANIT Dixissä

18.10. Karjalohjan Parkour-reissu Karjaalle 6.lk-17v. säävarauksella (lisätietoja Anni Juntunen)
18.10. Ojamon Klubi auki kello 17-21 7.lk-17v. (Klubin sivulla lisätietoa)
19.10. Mäntynummen Kolo auki ja luvassa pizzan tekoa kello 14-20 5.lk-17v. (Kolon sivulla lisätietoa)
19.-20.10. Yönuokka Nummen Bunkkerissa 13-17v. (Bunkkerin sivulla lisätietoa)
20.10. Splättis Karjalohjalla 10-17v. (lisätietoja Anni Juntunen) PERUTTU HUONON SÄÄN VUOKSI
20.10. Virkkalan Kake auki kello 16-20 7.lk-17v. (Kaken sivulla lisätietoa)
21.-22.10. Yönuokka Katulampussa 6.lk-17v. (lisätietoja ja ilmoittautuminen Anni Juntunen)

Taikurikurssi 2021

Perinteikkäät alakouluikäisten taikurikurssit järjestetään klo 9-13 maanantaina 18.10. Nummen nuorisotila Bunkkerissa ja tiistaina 19.10. Ojamon nuorisotila Klubilla, joka sijaitsee Ojamonharjun yhtenäiskoulun tiloissa. Taikurikursseilla opetellaan hauskoja taikatemppuja, perehdytään taikurin rooliin sekä tehdään esiintymistaidon harjoituksia. Ojamolla on luvassa alkeiskurssi ja Nummella yhdistetty alkeis- ja jatkokurssi.

Kurssin ohjaajana toimii Taikuri Jari – Jari Reponen
Lisätietoja:
Nummen kurssin osalta Jimi Kiviniemi 044-3744374 tai jimi.kiviniemi@lohja.fi
Ojamon kurssiin osalta Jouni Silventoinen 044-3744369 tai jouni.silventoinen@lohja.fi

Kurssimaksu yhdestä päivästä 25 € /lapsi sisältää opetuksen ja taikavälineet. Oppilaat saavat taikavälineet omakseen kurssin päätteeksi. Ota mukaan omat eväät. Kummallekin kurssille mahtuu 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Palautamme peruutustapauksessa kurssimaksun vain terveydenhuollon todistusta (lääkärin/sairaanhoitajan todistus, todistus käynnistä koronatestissä tai määräys karanteenista) vastaan. Ilman todistusta tehdyistä peruutuksista emme palauta kurssimaksua.

Taikurikurssille ilmoittautuminen

  1. Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti. On erittäin tärkeää, että lomakkeella maksajan nimi on sama, jonka tunnuksilla maksu tehdään Enkorassa! Jos tätä ohjetta ei noudateta, emme voi ottaa ilmoittautumista vastaan.
  2. Suorita kurssin maksu heti ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova vain, jos olet ilmoittautumisen lisäksi suorittanut maksun ylläolevan ohjeen mukaisesti.
  3. Siirry Lohjan kaupungin verkkokauppaan tälle sivulle tulevasta linkistä (lomakkeen lähettämisen jälkeen) tai ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen saamastasi linkistä.
  4. Kirjaudu Enkoran tunnuksilla sisään, jos olet aiemmin sellaiset tehnyt. Muussa tapauksessa luo ensin tunnus itsellesi.
  5. Paina Osta-painiketta Taikurikurssin kohdalta. Jos painiketta ei ole, ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut tai se on jo päättynyt, tai paikkoja ei enää ole kummallakaan kurssilla jäljellä.
  6. Voit siirtää useampia kurssimaksuja ostoskoriin (jos ilmoitit useamman lapsen nuorilohja.fi-sivustolla) ja maksaa kaikki maksut kerralla.
  7. Varmista, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin, muuten maksu on jäänyt kesken. Voit yrittää uudelleen tai ottaa meihin yhteyttä. Jos maksua ei näy järjestelmässä, vapautamme kurssipaikan toiselle lapselle. Saamassasi kuitissa lukee molempien kurssien päivämäärät, mutta olet ilmoittautunut ja maksanut vain toisen.

Ilmoittautumislomake Nummen Taikurikurssille
Ilmoittautumislomake Ojamon Taikurikurssille

Yleistä loma-aikojen toiminnasta

Tarkemmat tiedot loma-ajan toiminnasta löydät julkaistavista esitteistä, jotka jaetaan hyvissä ajoin koulujen kautta, ellemme muuta ilmoita. Esitteet julkaistaan myös tällä sivulla, sekä Facebook-sivullamme (NuoriLohja) ja Instagramissa (@nuori_lohja).

Loma-aikana järjestetään myös alueellista toimintaa. Yhteyshenkilöinä toimivat alueiden nuoriso-ohjaajat ellei muuta ole ilmoitettu.

Nuorisotilamme ovat loma-aikoina pääsääntöisesti suljettuina. Mahdolliset aukioloajat ilmoitetaan kyseisen nuorisotilan Facebook-sivulla.

Kesälomalla tarjoamme alueellisesti lasten päiväleirejä, suurleirin, nuorten leirin, alueellisia kesäduunileirejä, ja erilaisia tapahtumia. Kesäesite julkaistaan pääsiäisen jälkeen huhtikuun alussa, ja silloin alkaa myös ilmoittautuminen lasten kesäleireille.

Syys- ja talvilomaviikoilla tarjoamme kouluikäisille ja nuorille ohjelmaa vaihtelevasti eri alueilla. Tarkat tiedot ohjelmasta löydät esitteestä.

tikkataulu