Kesäleirit alakouluikäisille

Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää kesäkuun aikana leirejä alakouluikäisille lapsille. Kesällä 2019 järjestimme perinteisten leirien sijaan kokeiluluontoisesti alueellisia päiväleirejä eri puolilla Lohjaa.

Ilmoittautumisohjeet

  1. Valitse esitteestä leiri tai leirit, joille ilmoitat lapsen/lapset.
  2. Siirry Lohjan kaupungin verkkokauppaan alla olevasta linkistä. Tarvittaessa paina Valitse palvelu – kohdasta Kesäleirit.
  3. Voit kirjautua Enkoran tunnuksilla sisään, jos olet aiemmin sellaiset tehnyt. Muussa tapauksessa luo ensin tunnus itsellesi. Voit lisätä lapsesi tunnukseesi tässä vaiheessa tai myöhemmin.
  4. Etsi oikea leiri ja paina Osta-painiketta.
  5. Valitse leirille osallistuva lapsi/lapset.
  6. Voit siirtää useampia leirejä ostoskoriin ja maksaa kaikki osallistumismaksut kerralla.
  7. HUOM! Leiripaikka tulee maksaa ilmoittautumishetkellä (maksuvaihtoehdoissa on myös palveluntarjoajien lasku), jotta leiripaikka on varattuna lapsellesi!
  8. Varmista, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin, muuten ilmoittautuminen on jäänyt kesken. Ilmoittautumisen päätyttyä saat leirikirjeen. Jos leirikirjettä ei tule, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Leireille on enimmäisosallistujamäärä. Jonopaikkoja on joka leirille viisi, joista voidaan tilanteen niin salliessa ottaa mukaan leireille.
Leirimaksu palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Apua epäselvissä tilanteissa: Mira Lillman, 050-5532005, mira.lillman@lohja.fi

Lisätietoa kesäleireistä: Olavi Turpeinen, 044-3691450, olavi.turpeinen@lohja.fi

kesäleiri2