Kesäleirit

Kesälomalla järjestämme eri alueilla lasten leirejä ja nuorten leirin. Tavallisesti tiedot leireistä julkaistaan pääsiäisen jälkeen huhtikuun alussa, ja hieman sen jälkeen alkaa leireille ilmoittautuminen.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiripaikka tulee vahvistaa maksamalla leirin osallistumismaksu viipymättä sähköpostiin tulevien ohjeiden mukaan. Ilmoittautuminen on sitova: voit perua ilmoittautumisen, mutta leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, tai jos sinut on määrätty koronan vuoksi eristykseen, tai jos sinä tai perheenjäsenesi odottaa koronatestin tulosta. Leirit järjestetään terveysturvallisuus huomioiden, joten osallistuthan vain terveenä.

Imoita lapsesi leirille sen mukaan mitä luokkaa lapsi käy keväällä 2023.
Ilmoittautumislomake kyseiselle leirille aukeaa uudelle sivulle klikkaamalla leirin nimeä eli otsikkoa. Onnistuneesta ilmoittautumislomakkeen lähetyksestä tulee sivulle teksti. Lisäksi saat lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen kopion täyttämistäsi tiedoista, ohjeet virheiden korjaamiseksi sekä maksuohjeet.

Lisätietoja?

Leirien sisällöistä, toteutuksesta, leirikirjeistä: leirien vastuuohjaajat
Ilmoittautumisesta: Mira Lillman, mira.lillman@lohja.fi / 050 5532005
Lohjan kaupungin verkkokaupan maksuista: Mira Lillman, mira.lillman@lohja.fi / 050 5532005
4H:n leirien maksuista: Anni Juntunen, 050 3255169