Nettinuokkari

Toiminta on suunnattu 13-17-vuotiaille
Perjantaisin klo 16-19

Lohjan kaupungin nuorisotyön Nettinuokkari toiminta on toistaiseksi lopetettu.

 


Mikä on nettinuokkari?

Nettinuokkari on verkossa toimiva nuorisotalo. Nettinuokkari toimii Discordissa, joka on videopeliyhteisölle suunniteltu teksti- ja puhechat-sovellus. Voit käyttää Discordia selaimessa ilman latausta, tai ladattavalla ohjelmalla tai app:illä. Nettinuokkarilla ohjaajat ylläpitävät keskustelua sekä järjestävät pelejä ja erilaisia kilpailuja aivan kuten nuorisotaloilla. Liity mukaan Nettinuokkariin tästä.


Toimimme yhteistyötahoina muiden palveluissa

Lohjan kaupungin nuorisotyö on mukana pelikaveritoiminnassa. Pelikaverit ovat koulutettuja vapaaehtoisia aikuisia, jotka pelaavat nuorten kanssa eri peleissä, joita nuoret pelaavat. Pelikavereilta löytyy Discord-palvelin, jossa voi hakea itselleen peliseuraa niin pelikavereista kuin muista nuorista. Pelaamme nuorten kanssa pelejä, jotka ovat nuorille sopivia, eli K-18 pelejä ei voi pelikaverien kanssa pelata. Liity mukaan pelikaverien Discord serverille tästä.

Ohjaajamme tekevät vuoroja Netarin pelistriimeihin ja Discord iltoihin. Netari on valtakunnallinen nuorisotalo netissä. Siellä voi viettää aikaa, tavata kavereita ja jutella nuorisotyöntekijöiden sekä muiden luotettavien aikuisten kanssa. Tälle nuorisotalolle ovat tervetulleita ihan kaikki nuoret! Kanavakohtaiset aukioloajat löydät Netarin verkkosivuilta.


Täältä löydät Netarin


 

Henkilöt

Ohjaajien puoleen voit kääntyä asiassa kuin asiassa, he ovat sinua varten.

Olavi Turpeinen

nuoriso-ohjaaja/keskusta
Puh. 044 3691450 Nuorisokahvila Dixi Kullervonkatu 7 08100 LOHJA

Turo Aarnio

Vahtimestari
Puh. 044 3691490 Toimintakeskus Harjula Kullervonkatu 7 08100 LOHJA

Jimi Kiviniemi

nuoriso-ohjaaja/Pusula,Nummi
Puh. 044 3744374 Nuorisokeskus Kullervonkatu 7 08100 LOHJA

Jouni Silventoinen

nuoriso-ohjaaja/Ojamo
Puh. 044 374 4369 Nuorisokeskus Kullervonkatu 7 08100 LOHJA