Kaipaatko tukea vaikeassa tilanteessa?

Tarjoamme yksilöllistä keskusteluapua.

Erityisnuorisotyöntekijät tarjoavat keskusteluapua Lohjalla asuville ja opiskeleville nuorille. Jos sinua mietityttää esimerkiksi ihmissuhteet, kotiolot tai päihdeasiat, tai olet huolissasi jostain läheisestäsi, ota rohkeasti yhteyttä alueesi erityisnuorisotyöntekijään.

Ajankohtaisista huolista voit tulla juttelemaan anonyymisti myös Discord-alustalla.

Liity mukaan: https://bit.ly/kahvipöytä

Erityisnuorisotyö pitää Discordissa kahvilatoimintaa maanantaisin klo 15-17. Lisäksi koulujen omat kohtaamispaikat löytyvät kahvilan alta. Tule juttelemaan!

Muuten erityisnuorisotyön kontaktit ovat mahdollisia etätapaamisina eri välinein ja tietysti myös kasvotusten (turvavälit ja käsihygienia muistaen). Työntekijöiden yhteystiedot löydät alta.

Omin jaloin on Lohjalla kehitetty yksilötyöskentelyn menetelmä. Omin jaloin koostuu noin 5-8 tapaamiskerrasta, joiden aikana käsitellään tulevaisuutta ja elämään kuuluvia asioita, kuten kaveri- ja perhesuhteita, terveyttä, koulunkäyntiä ja päihteitä. Menetelmän tarkoituksena on löytää ja kartoittaa olemassa olevia voimavaroja  sekä tunnistaa kehittymistä vaativia asioita. Työskentelyn päätteeksi pidetään yhteistapaaminen huoltajien kanssa. Teemme yhteistyötä muiden lohjalaisten toimijoiden, kuten koulujen ja sosiaalipalveluiden kanssa, jotka myös ohjaavat nuoria Omin jaloin -toimintaan. Lisätietoa Omin jaloin -menetelmästä täältä.

Muu asiakastyö: Aina Omin jaloin -menetelmä ei ole tarkoituksenmukainen. Tapaamisilla voidaan keskittyä miettimään ratkaisuja joihinkin tiettyihin pulmiin, tai muuten vain keskustella mieltä askarruttavista asioista. Asiakassuhde voi myös jatkua Omin jaloin -menetelmän päätyttyä, jos tuntuu siltä, että jokin aihealue kaipaa lisäpohdintaa.

Henkilöt

.

Kuvassa Anna Sainio.

Anna Sainio

Erityisnuorisotyöntekijä / Sammatti,Karjalohja,Routio, Keskusta
Puh. 044 3573222 Nuorisotalo Katulamppu Keskustie 46 09120 KARJALOHJA
Kuvassa Jenni Laaksonen.

Jenni Laaksonen

Erityisnuorisotyöntekijä / Nummi,Pusula,Mäntynummi, Keskusta
Puh. 044 4675235 Nuorisokeskus Kullervonkatu 7 08100 LOHJA
Kuvassa Nelli Taskinen.

Nelli Taskinen

Erityisnuorisotyöntekijä / Virkkala,Ojamo,Keskusta, ruotsinkieliset koulut
Puh. 044 3740054 Nuorisokeskus Kullervonkatu 7 08100 LOHJA